SAMSUNSPORLULARI SEVİNDİRMEYE SÖZ VERİYORUZ!

SAMSUNSPORLULARI SEVİNDİRMEYE SÖZ VERİYORUZ!
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, kırmızı-beyazlı taraftarlara umut vermeye devam ediyor. Taraftarlara şampiyonluk sözü veren Yıldırım, "Her bir Samsunspor taraftarını sevindirmeye söz veriyoruz" diye konuştu.

Kırmızı-beyazlı taraftarlara her fırsat bulduğunda sosyal medya hesabı üzerinden seslenen Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, camiaya şampiyonluk sözü verdi. "Haklı olduğumuz mücadeleden asla yılmayacağız ve korkmayacağız" diyen Yıldırım, "Yolumuz dikenli uzun bir yol. Yorulabiliriz, bezdirilebiliriz ama asla yılmayacağız ve vazgeçmeyeceğiz. İnananlarla yolumuza devam edeceğiz. Gazamız mübarek olsun. Yolun sonu 25 Nisan'da Cumhuriyet Meydanı'dır" şeklinde konuştu.

1922konya-16.jpeg

"SÖZ VERİYORUZ"
Yıllar önce yayıncı kuruluşun röportajında Samsunspor için ağlayan bir çocuğun videosunu paylaşan Yıldırım, verdiği mesajda, "Bu çocuklar artık üzülmesin ve ağlamasın diye Samsunspor Futbol Takımı olarak sizlere şampiyon olmaya ve her bir Samsunspor taraftarını sevindirmeye söz veriyoruz. Ertuğrul Hoca da bu nedenle Samsun'a geldi. Samsunsporlu olarak bu çocuklar gururlu ve başı dik yürümelidir" ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.