SAMSUNSPOR'DAN GİTTİ TARİH YAZDI !

SAMSUNSPOR'DAN GİTTİ TARİH YAZDI !
Samsunspor alt yapısından yetişen ve 2012-2013 sezonunda Kırmızı beyazlı Kulüp ile yollarını ayıran Canberk Dilaver son iki sezonda oynadığı takımlarla şampiyonluk sevinci yaşadı.

SAMSUNSPOR İLE YOLLARINI AYIRDI

Kırmızı beyazlı Kulübün alt yapısından yetişen ve Memleketi Samsun olan Canberk Dilaver son iki sezonda oynadığı takımlarda iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı. Samsunspor alt yapısından yetişmesinin ardından 2012-2013 sezonunda Kırmızı beyazlı takımda düşünülmemesi üzerine Samsunspor ile yollarını ayıran başarılı sol bek oyuncusu Canberk Orduspor'un yolunu tutmuştu.

2 SEZON 2 ŞAMPİYONLUK

Daha sonra Mor beyazlı ekipten ayrılarak sırasıyla 1461 Trabzon, Manisaspor formaları giyen genç oyuncusu 2015-2016 sezonunda Adanaspor'a imza attı. Burada geçirdiği bir yılın ardından takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Samsunlu futbolcu Canberk Dilaver 1 yıl sonra takımı ile çıktığı 29 karşılaşmada Adanaspor ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

KAÇAN BALIK BÜYÜK OLDU

Sezon başı Turuncu beyazlı ekip ile Sportoto Süper Lig'de 4 karşılaşmada forma giyen başarılı sol bek oyuncusu devre arasında ise İzmir ekibi Göztepe'nin yolunu tuttu. Sarı Kırmızı forma ile 15 maça çıkan genç oyuncu özellikle Tff 1.lig Play-off müsabakalarında ki etkili performansı ile takımının kazandığı şampiyonlukta önemli rol oynadı. Samsunlu genç futbolcu son iki sezonda forma giydiği takımlarla Tff 1.lig şampiyonluğu yaşadı ve Kırmızı beyazlı kulübün elinden kaçırdığı önemli futbolcular listesinde yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum