SAMSUNSPOR'DA YÖNETİM VE TARAFTAR TEK YÜREK OLDU

SAMSUNSPOR'DA YÖNETİM VE TARAFTAR TEK YÜREK OLDU
Samsunspor'un 3 puan silme cezasının ardından yönetim ve taraftarlar tek yürek oldu. Sosyal medya'da tepkiler çığ gibi büyüyor.

SAMSUNSPOR MAHKEME SONUCUNU BEKLEMEYİ TALEP ETTİ
Samsunspor dün verilen cezanın ardından resmi internet adresinden açıklamlarda bulundu: "TFF Yönetim Kurulu 21.04.2015 tarihinde (bugün) yaptığı toplantıda FIFA Disiplin Kurulunun 06.07.2014 tarihli almış olduğu kararı uygulayarak, Kulübümüze 3 puan silme cezası vermiştir.Bununla da yetinmeyen Yönetim Kurulumuz kararın yeniden görüşülmesi için CAS Mahkemesine dava açmıştır. CAS, Kulübümüzün açtığı davayı kabul ederek 22 Nisan 2015 tarihine (bugün) duruşma günü vermiştir. Bu süreçte Kulübümüz TFF ile de sürekli iletişim içerisinde olarak, her bilgi ve belgeyi paylaşmış, süreçle ilgili bilgilendirmiş ve TFF’den CAS mahkemesi sonuçlanıncaya kadar kararı uygulamamasını talep etmiştir."

"TFF YÖNETİM KURULU TALEBİMİZİ DİKKAT ALMADI"
TFF Yönetim Kurulu talebi dikkate almadığını vurgulayan Kırmızı Beyazlı Yönetim, "Ancak; TFF Yönetim Kurulu bu talebimizi dikkate almayarak, yarın (bugün) görülecek davanın sonucunu beklemeden bugün Kulübümüze 3 puan silme cezasını uyguladığını açıklamıştır.Şu anda, Kulüp Başkanımız, 2. Başkanımız ve Sportif Direktörümüz yarın görülecek dava için Lozan’da bulunmaktadır. Elbette ki davanın sonucunun Kulübümüz lehine olup olmayacağı mahkeme neticesinde belli olacaktır.Ancak;Bundan sonra davanın lehimize sonuçlanması ve 3 puan silme cezasının kaldırılması yönünde bir karar çıkması durumunda dahi bu kararın Kulübümüze bir yararının olmayacağı açıktır " açıklamalarında bulunuldu.


"HEDEFİMİZ BÜYÜK BİR ARZU VE MOTİVASYON İLE DEVAM ETMEKTEDİR"
Samsunspor'un Süper Lig yolundaki hedefte ilerleyeceğini belirten Yönetim, "Tüm bu olumsuzluklara rağmen, Samsun’u temsil eden, Kentimizin tüm dinamiklerinden Yönetim Kurulumuza, masörümüzden futbolcumuza ve teknik kadromuza, BÜYÜK TARAFTARIMIZLA birlikte Süper Lig hedefimiz daha büyük bir arzu ve motivasyonla devam etmektedir. Bu konuda kimsenin şüphesi olmamalıdır " ifadeleri kullanıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.