SAMSUNSPOR'DA TOMANE ŞOKU

SAMSUNSPOR'DA TOMANE ŞOKU
Yılport Samsunspor'a golcüsü Tomane'den kötü haber geldi. Sakatlığından sonra sahalara dönmesi beklenen golcü oyuncunun sakatlık bölgesinde ağrı hissetmesi sonrası tedavisine yeniden başlandı.

Yılport Samsunspor formasıyla çıktığı ilk maç olan Ümraniyepor maçında gol atarak serüvenine güzel bir başlangıç yapan Antonio Manuel Fernandes Mendes (Tomane) antrenmanda sağ üst ön uyluk adalesinde orta düzeyde zorlanma tespit edilince sahalardan uzak kalmıştı.

20201004173315-ss1-4296-001.jpg

Samsunspor formasını yalnızca 3 kez giyebilen tecrübeli golcü yeniden sahalara döneceği günü bekliyordu ancak son yapılan antrenmanda ağrı hissedince tedavi süreci yeniden başladı. Kırmızı-beyazlı kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise, "Yapılan antrenmanda eski sakatlık bölgesinde ağrısı olan Antonio Manuel Fernandes Mendes (Tomane)’in tedavisine başlanmıştır. Yapılacak ek kontroller sonucunda oyuncumuzun tedavi süreci şekillenecektir" denildi. Durumu yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak olan deneyimli oyuncunun devreyi kapatması öngörülüyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.