SAMSUNSPOR'DA SAKAT OYUNCULARIN SON DURUMU

SAMSUNSPOR'DA SAKAT OYUNCULARIN SON DURUMU
Yılport Samsunspor'da uzun süredir sakatlıkları devam eden Vukan Savicevic takımla birlikte çalışmalara başlarken, Alen Melunovic'in durumu ise belirsizliğini koruyor.

Kamp döneminde sakatlanarak sezon başını kaçıran ve hiç forma giyemeyen Karadağlı oyuncu Vukan Savicevic sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başladı.

a56bac48-35f7-4d00-bf1b-cfe1cc9aea63.jpeg

Milli aradan sonra ancak forma giyebilecek duruma gelecek olan Savicevic için, teknik direktör Çapa, şunları söyledi: "Biz gelmeden önce idmanlara çıkmamış. Biz geldikten sonra birkaç gün daha fizyoterapistlerle devam etti. Takımla birlikte antrenmanlara başladı. Uzun süredir karşılaşmalarda yer almıyor. Fiziksek olarak ne kadar süre alırı bir görmemiz gerekiyor. Milli takım öncesi biraz zor gözüküyor. Bu iki haftayı takımla birlikte çalışıp ondan sonraki süreçte milli takım arasında bizimle birlikte olursa, ondan sonraki karşılaşmanın belirli sürelerinde değerlendirebiliriz."

manset-2-086-001.jpg

SAKATLIĞI CİDDİYETİNİ KORUYOR
Kırmızı-beyazlıların transfer döneminde Super liga Srbije ekiplerinden FK Napredak Krusevac takımından transfer ettiği ve henüz Samsunspor formasıyla maça çıkmayan Alen Melunovic'in sakatlığı ciddiyetini koruyor. Savicevic'den sonra Melunovic'in durumu hakkında da konuşan Çapa, "Alen için maalesef Savicevic gibi aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Çünkü halen daha takım antrenmanlarına katılamadı. Önümüzdeki haftalarda da katılacak gibi de gözükmüyor. Sağlık ekibimizden gelecek olan rapora göre ileriki haftalarda değerlendireceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.