Samsunspor'da moraller yüksek

Samsunspor'da moraller yüksek
Samsunspor'da gözler Gaziantep FK maçına çevrildi. Kırmızı beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Bitexen Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek moralini yükseltti.

Samsunspor'da gözler Gaziantep FK maçına çevrildi. Yılport Samsunspor, özellikle Bitexen Antalyaspor maçındaki başarılı oyunu sürdürerek galibiyet serisi yakalamak istiyor. Kırmızı beyazlılarda hedef ise ligde daha üst sıralara yükselmek. Yılport Samsunspor, Markus Gisdol'un teknik direktörlüğe getirilmesinin ardından yükselişe geçti ve sezonun ikinci yarısına iyi başladı.

manset-2.jpg

Teknik heyetin yüzü güldü
Kırmızı beyazlılar, ikinci devrenin ilk maçında Sivasspor'u 2-0 mağlup etmişti. Sonrasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Samsun temsilcisi, Kayserispor'u sahasında 2-0 mağlup etmişti. Ardından İstanbulspor ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, üst üste aldığı puanlarla küme düşme hattından çıkmayı başarmıştı. Galatasaray karşısında ise 2-0 mağlup olan Yılport Samsunspor, Bitexen Antalyaspor maçına 3 puan hedefi ile çıkmış ve 2-0 galip gelmişti. 2024'ün ilk günlerinden beri ayrılıklar ve sakatlıklar nedeniyle birçok oyuncusundan faydalanamayan Samsunspor'da eksiklerin azalması da teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.