SAMSUNSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE

SAMSUNSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE
Yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Ankara Kızılcahamam kampının 2. etabıan geçen ve hazırlıklarını aralıksız sürdüren Samsunspro'da futbolcuların antrenmanlardaki neşeli tavırları gözlerden kaçmadı.

 


 

OYUNCULAR NEŞELİ ÇALIŞTILAR 
Yeni sezın hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Samsunspor'da futbolcuların keyifleri yerinde. 2016-2017 sezonu öncesi Ankara Kızılcahamam'da 2. etap kamp çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kırmızı beyazlılar'da dün gerçekleşen sabah, öğle ve akşam olmak üzere 3 idmanda oyuncuların yoğun çalışma temposuna rağmen istekli ve keyifli olmaları dikkatlerden kaçmazken bu durum ise Teknik heyetin adeta yüzünü güldürdü. 

GÜNDE 3 ANTRENMAN İLE HAZIRLIKLARA DEVAM 
Günün ilk antrenmanı sabah gerçekleşti. Düz koşu ile başlayan ilk idman istasyon çalışması ile son buldu. Öğle saatlerinde aşırı sıcağın altında yapılan günün ikinci idmanında ise temponun artması sonucu Kırmızı beyazlı oyuncuların bu bölümde zorlu anlar yaşadı. ÖZellikle Samsunspor'un genç oyuncularının zorlanmalarına rağmen hırslı çalışmaları gözlerden kaçmadı. Günü son antrenmanında ise Kırmızı beyazlılar 5'e 2 orta oyunu ve  dar alanda kısa paslaşmalar ile günü noktaladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum