SAMSUNSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE

SAMSUNSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE
Nuri Asan Tesisleri’nde yapılan dün gerçekleşen antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli olmaları gözlerden kaçmazken idmanın son bölümünde gerçkelşeen taktiğe dayalı çift kale maçta futbolcular neşeli anlar yaşadı.

 

SAMSUNSPOR HIRS KÜPÜ 
Samsunspor'da neşeli idman. Ligde Plya-off adına büyük önem taşıyan zorlu Balıkesirspor maçının hazırlıkları çervçevesinde Samsun'da dün son antrenmanını yapan ve yola koyunan Kırmızı beyazlılar'da son idmanda oyuncuların neşeli tavırları camia'da sevin yarattı. Nuri Asana tesislerinde gerçekleşen son antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra 5'e iki orta oyunu oynayan oyuncuların hırslı ve istekli olmaları gözlerden kaçmadı.


KEYİFLİ ANTRENMAN
Antrenmanın sın bölümünde ise Samsunspro'lu futbolcular taktiğe dayalı çift kale maç yaptı. Teknik direktör Engin Korukır Kırmızı beyazlı oyuncuların çift kale maçta sık sık uyardı ve nerede ne yapmaları yönünde ikazlarda bulundu. Sakatlığı süren Mehmet Çakır takımdan ayrı düz koşu yaptı. Denizlispor maçının 15. dakikasında dirseği çıkan Furkan Köse’de antrenmanı izledi. Antrenman boyunca Samsunsporlu futbolcuların neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum