SAMSUNSPOR'DA HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK

SAMSUNSPOR'DA HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK
Geçen sezon TFF 2.Lig'de şampiyon olarak TFF 1. Lig'e yükselen Yılport Samsunspor yaptığı dokuz transferle yaz transfer sezonunu tamamladı. Samsunspor 8 milyonu aşan kadro değeri ile ligin en değerli takımlarından oldu. Kırmızı-beyazlılar hareketli geçen transfer sezonunun ardından mutlak şampiyonluk hedefliyor.

TFF 2.Lig şampiyonluğu ardından hız kesmeden transfer harekatına ve yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yılport Samsunspor, şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda kadrosuna tam dokuz oyuncu kattı, on oyuncu ile de yollarını ayırdı. Geçtiğimiz sezonda da Süper Lig'den transferler yaparak adından sıkça söz ettiren Yılport Samsunspor, bu sezonda da hareketli geçirdiği transfer sezonu sonunda ligin en değerli ekiplerinden oldu.

manset-3-025.jpg

10 milyon'u aşan kadro değeri ile Adana Demirspor'un arkasından, 8 milyonu aşan değeri ile ikinci sırada olan Yılport Samsunspor, sezon sonunda mutlak şampiyonluk hedefliyor. Kırmızı-beyazlıların kadrosuna kattığı Antonio Manuel Fernandes Mendes (Tomane) ligin en değerli hücumcusu olma ünvanını elde etti. Öte yandan savunmadaki tecrübeli ismi Kevin Boli ise TFF 1.Lig'in en değerli savunma oyuncusu konumunda bulunuyor.

manset-2-046.jpg

KALE HARİÇ HER BÖLGEYE TAKVİYE
Hareketli bir transfer dönemi geçiren Yılport Samsunspor, birçok ülke ve ligden tam dokuz oyuncuyu kadrosuna dahil etti. B. Jerusalem forması giyen kanat oyuncusu Ange-Freddy Plumain, CSKA Sofya takımından kanat oyuncusu Edwin Gyasi, Yeni Malatyaspor'dan sol bek Buğra Çağıran, Kızılyıldız takımından forvet Antonio Manuel Fernandes Mendes (Tomane), CFR Cluj forması giyen stoper Kevin Boli, Wisla Krakow takımından 10 numara mevkisine Vukan Savicevic, Tabor Sezena takımından defans oyuncusu Guy Serge Yameogo, Bursaspor'dan sol bek Kerem Can Akyüz ve Çaykur Rizespor'dan Nadir Çiftçi'yi kadrosuna katarak güçlenen kırmızı-beyazlılar, ilk dört maçta 2 beraberlik 2 galibiyet ile 8 puanda bulunuyor. Milli takım arasında Akhisarspor'u 1-0 mağlup ederek giren Yılport Samsunspor, verilen arayı iyi değerlendirerek takım oyununu güçlendirmek istiyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.