SAMSUNSPOR'DA ALEPREN PAK GERÇEĞİ

SAMSUNSPOR'DA ALEPREN PAK GERÇEĞİ
Samsunspor'un alt yapısından yetişen ve herkes tarafından forvet oyuncusu olarak bilinen Alperen Pak'ın aslında futbola başladığı ve ufak yaşlarda pozisyon olarak çok farklı bir mevkide top koşturduğu ortaya çıktı.

 


KORUKIR O GERÇEĞİ AÇIKLADI 
Geçtiğimiz günlerde Gazeteciler ile bir araya gelen Samsunspor Teknik direktörü Engin Korukır ve Sportif Direktör Coşkun Zeren koyu sohbetin ardından bir Gazetecinin "Alperen Pak'a az forma şansı veriyorsunuz hocam. Elimizde tek gerçek forvet o" sorusu üzerine tecrübeli çalıştırıcı Korukır bu soruya verdiği cevaplarla aslında genç oyuncu Alperen Pak'ın futbol yaşantısında başından geçen ilginç bir olayıda gün yüzüne çıkarmış oldu.


ADİLOVİÇ'İN YEDEĞİ OLDU 
Kendisine yöneltilen bu soru üzerine Samsunspor Teknik direktörü Engin Korukır,"Alperen Pak aslında ön liberodur. Ancak Geçen yıllarda takımımızda görev yapan Teknik direktör Erhan Altın o dönem tek forvet Adiloviç'in yedeği olarak  Alperen'i denemiştir. Bu nedenle Alperen aslında orjinalinde olmayan bir mevkide görev almaktadır. Bu yüzden ileri uçta biraz dağınık futbol oynuyor" dedi.


ALPEREN'DEN FAYADALANACAĞIZ 
Alperen'in gelecek vaadeden ve karakterli bir oyuncu olduğunu vurgulayan Kırmızı beyazlıların tecrübeli çalıştırıcısı Engin Korukır,"Alperen gerçenten kaliteli ve öz verili çalışan bir oyuncumuz. İnanıyorumki ilerleyen haftalarda kendisinden daha fazla yararlanacağız. Alperen gibi karakterli ve öz verili çalışan bir çok futbolcumuzun bu takıma katkısı en iyi seviyelerde olacaktır. "  şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum