HEP DESTEK TAM DESTEK

HEP DESTEK TAM DESTEK
Sevdamız Samsun Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Seven, "Sevdamız Samsun Platformu olarak önceliğimiz Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Samsunumuzun değerlerine sahip çıkmaktır" dedi.

Bu bağlamda ilimizin en önemli markası olan Samsunsporumuz her zaman odluğu gibi gönlümüzdeki ilk sıradaki yerini aldığını vurgulayan Sevdamız Samsun Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Seven,"Bacasız fabrika olan futbol sektöründe Samsunspor sayesinde ilimizi dünyaya tanıtma fırsatımız vardır. Bu fırsatı değerlendirmek ve kendimizi bildiğimizden bu yana gönül verdiğimiz takımımıza kendini Samsunlu hisseden herkesin destek vermesi kaçınılmazdır.

img-20190819-wa0022.jpg

Sevdamız Samsun Platformu olarak yola çıktığımızdan bu yana gerçekleştirdiğimiz projede ilimizin tanıtımı ve öğrencilerimizin Samsunsporla buluşmasına öncülük etmek için gayret gösterdik, göstermeye devam edeceğiz. Sayın Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı ve Samsunspor A.Ş. Başkanı Yüksel Yıldırım ile Yılport Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Sayın İsmail Uyanık’ın birlikteliği ile kapanma noktasına gelen Samsunsporumuz maddi olarak en rahat günlerini yaşıyor" diye konuştu.

img-20190819-wa0033.jpg

"ALEVE DÖNÜŞMESİNİ DİLİYORUZ"
Kapı kapı gezerek para arayan yönetim anlayışından da kurtulduğunun altını çizen Sevdamız Samsun Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Seven,"Samsunsporlu olarak bizlerin her zaman şükranlarımızı sunduğumuz bu iki güzel insanın yanında olduğumuzu göstermemizin en büyük aracı da forma ve kombine bilet almaktır. Platform olarak 55 forma alarak ortaya attığımız bu kıvılcımın büyük bir aleve dönüşmesini diliyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı 1919 100’üncü yılı ilimiz ve ülkemiz için bir milattır. Herkesin Samsunspor’a destek olması gerektiğini bu vesile ile bir kez daha hatırlatıyoruz" şeklinde konuştu.
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.