SAMSUNSPOR YÖNETİMİN'DEN RADİKAL KARAR !

SAMSUNSPOR YÖNETİMİN'DEN RADİKAL KARAR !
Kırmızı beyazlı Kulüpte Canberk Aydın'ın Kulübü TFF'ye şikayet etmesi sonrası yaşanan olayların ardından Samsunspor Yönetimi radikal bir karar aldı.

 

 


TFF'YE YAPTIĞI ŞİKAYET BÜYÜK TEPKİ TOPLADI 
Samsunspor Yönetiminden flaş karar. Kırmızı beyazlılar'da  Canberk Aydın'ın Kulübü TFF'ye şikayet etmesi sonrası yaşanan gelişmelerin ardından Samsunspor Yönetimi radikal bir karara imza atrak kenç oyuncunun biletini kesti. Kırmızı beyazlı Kulübün alt yapısından yetişen ve Samsunspor forması ile yıldızı parlayan genç oyuncunun alacakları nedeniyle Kulübü bu sıkıntılı süreçte zora sokması taraftarlar tarafından tepki topladı. 

SÜPER LİG'DEN BİR TAKIMA SATILMASI GÜNDEMDE 
Bu gelişmelerin ardından Samsunspor Yönetimi bu oyuncuyu iyi bir bonservis karşılığında süper ligede mücadele edecek olan her hangi bir takıma satmayı planlıyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz sezonlar'da da bir çok takımın talip olduğu genç oyuncunun satılıp satılmayacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Samsunspor'lu taraftarlar ise Kulübü TFF'ye şikayet eden Canberk'in gelecek sezon takıma hiç bir katkı sağlayamayacağını ve acilen satılması gerektiğini söylediler. 

KENDİSİNE TAKIM BULMASINI SÖYLEDİK 
Kulübü alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet eden Canberk'in borcu ödeyen kırmızı beyazlılar, 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncudan kendisine kulüp bulmasını istediklerini beirten Coşkun Zeren, şöyle dedi:"Canberk'e konuyu sözlü olarak tebliğ ettik. Konuştuk. Canberk'e önümüzdeki sezon için kulüp bulmasını söyledik. Onun içinde bizim içinde en iyisi budur. Biz yönetimimize, Samsunspor'umuza ve Samsun'a inanan insanlarla yola devam etme kararı aldık. Kendisine sözlü tebliği yaptık, yazılı tebliği de önümüzdeki günlerde göndereceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum