SAMSUNSPOR TEK GOLLE KAZANDI

SAMSUNSPOR TEK GOLLE KAZANDI
Yılport Samsunspor, TFF 1.Lig 18. hafta mücadelesinde konuk ettiği Altay'ı 1-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılara galibiyeti getiren golü 86. dakikada Nadir Çiftçi kaydetti.

Kırmızı-beyazlılar TFF 1.Lig 18. hafta mücadelesinde Altay ile karşı karşıya geldi. 19 Mayıs Stadında oynanan mücadele 1-0 Yılport Samsunspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

20210124185737-sam-8783.jpg

İlk devrede topa daha fazla sahip olan Yılport Samsunspor, rakibine göre hücumda daha etkili olsa da istediği pozisyonları bulamadı. Burak Çalık'la bir pozisyonda direğe takılan Yılport Samsunspor, ilk devrenin genelinde pasif görüntü çizdi.  Rakip Altay da gol için yüklenmeye çalışsa da ileride çoğalamadı ve mücadelenin ilk devresi 0-0 eşitlikle sona erdi.

20210124191457-sam-8849.jpg

YENİ TRANSFERLER FORMA GİYDİ
İkinci yarıya aynı kadro ile başlayan Yılport Samsunspor, rakip sahada istediği üstünlüğü sağlayamadı. Kırmızı-beyazlılarda 72. dakikada ise Gökhan Karadeniz'in yerine İlyas Kubilay Yavuz, Burak Çalık'ın yerine ise Mathias Coureur oyuna dahil oldu. Maçın son bölümlerinde iki takım da rakip kalede baskı kurmaya çalıştı. 86. dakikada kazanılan serbest vuruşta topu ceza sahasına kesen İlyas Kubilay Yavuz'un topuna güzel bir kafa vuruşu yapan Nadir Çiftçi, skoru 1-0'a taşıdı.

20210124192725-sam-8926.jpg

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Yılport Samsunspor 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçın son düdüğüyle birlikte Yılport Samsunspor puanını 36'ya yükseltirken konuk ekip Altay ise 32 puanda kaldı. Kırmızı-beyazlılarda yeni transferlerden Dja Djedje, Gökhan Karadeniz, Mathias Coureu ve Yasin Öztekin forma giydi.

20210124191738-sam-8864.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR

9’uncu dakikada Yasin’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına yapılan ortada Nadir’in şutunda defans topu son anda kornere çıkardı.

10’uncu dakikada Nadir’in ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Yalçın’ın kafa vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı.

36’ncı dakikada Gökhan Karadeniz’in ceza sahasına yaptığı ortada, Burak’ın şutunda top direkten döndü. Dönen topu Altay defansı kornere çıkardı.

38’inci dakikada ani gelişen Altay atağında Thiam’ın şutunda defansa çarparak kaleye yönelen topu Nurullah son anda çizgiden çıkardı.

41’inci dakikada ani gelişen atağımızda Nadir’in ceza sahası içine verdiği pasla buluşan Gökhan Karadeniz’in şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

50’nci dakikada ani gelişen atağımızda Gökhan Karadeniz’in ara pasıyla buluşan Burak’ın ceza sahasına girer girmez çektiği şutta top defansa da çarparak kornere çıktı.

57’nci dakikada Yasin’in ceza sahasına yaptığı ortada Gökhan Karadeniz’den önce araya giren kaleci Cihan topu tokatlayarak kornere çıkardı.

65’inci dakikada ani gelişen atağımızda Savicevic’in ceza sahasına girer girmez kaleye çektiği şut az farkla üstten auta çıktı.

86’ncı dakikada Kubilay’ın kullandığı serbest vuruşta topa iyi yükselen Nadir’in kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 1 – 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.