SAMSUNSPOR TEK GOLLE KAZANDI

SAMSUNSPOR TEK GOLLE KAZANDI
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninde 25. haftada GMG Kırklarelispor'u 1-0 mağlup etti. Kırmızı-beyazlılar puanını 64'e yükselterek liderliğini sürdürdü.

lk-yari-2.jpeg

Kırmızı-beyazlılar, kritik deplasmanda GMG Kırklarelispor'a karşı TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta yirmi beşinci maçına çıktı. Büyük bölümü Yılport Samsunspor'un üstünlüğü ile geçen maçta rakibine 1-0'lık üstünlük sağlayan Samsunspor liderliğini sürdürdü. Haneye 3 puanı yazdıran gol Gökhan Alsan'ın ayağından geldi.

lk-yari-3.jpeg

ALSAN'DAN ALTIN KAFA
Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda GMG Kırklarelispor'u mağlup ederek 2019-2020 sezonunda yirminci galibiyetine ulaştı. Yeşil-beyazlı ekibe karşı özellikle ilk devrede üstün bir futbol sergileyen Yılport Samsunspor, ilk devrede bulduğu golle galibiyete uzandı.

lk-yari-8.jpeg

Dakikalar 33 olduğunda bulduğu fırsatı iyi değerlendiren Gökhan Alsan takımını 1-0 öne geçirdi. Kaptan Caner Arıcı'nın kestiği ortada rakip defansların arasından şık bir kafa vuruşuyla fileleri sarsan deneyimli oyuncu bu sezon 9. golünü kaydetti.

lk-yari-10.jpeg

KRİTİK VİRAJ
Yılport Samsunspor ikinci yarıya ya rahat bir şekilde başladı.. Rakibinin üzerine golü bulabilmek için giden kırmızı-beyazlılar ataklarını sıklaştırdı. Zaman zaman rakip takımın kritik ataklarında yerinde müdaheleler yapan savunma oyuncuları da teknik heyetten alkış aldı. Son yarım saatlik dilimde geriye yaslanan Yılport Samsunspor, GMG Kırklarelispor'un üzerine gelmesine izin verdi.

lk-yari-7.jpeg

Maçta başka gol olmayınca Samsunspor, hanesine bir galibiyet daha ekleyerek puanını 64'e yükseltti. Samsunspor'un en yakın takipçisi Manisa Futbol Kulübü ise kendi evidne Gümüşhanespor'u ile 7-1'lik skorla geçti ve puanını 57 yaptı. Kırmızı-beyazlılar deplasmanda aldığı kritik galibiyet ile aradaki 7 puanlık farkı korudu ve şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış oldu.
 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.