Samsunspor Tam Gaz

Samsunspor Tam Gaz
SAMSUNSPOR Sportif Direktörü Coşkun Zeren, herşeyin istedikleri gibi gittiğini, transfer yasağına rağmen ayakta duracaklarını dile getirdi.


 

 

FUTBOLCULARIMIZ ÇOK İSTEKLİ 
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde yapılan kampta yeni sezon hazırlakları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zeren, ikinci kapmlarını yaptıklarını ve herşeyin istedikleri gibi gittiğini belirterek, "Bugün salon çalışmamızı gerçekleştirdik. Günde üç idman ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Futbolcularımız çok istekli ve arzulu. Çok çalışmamız lazım" dedi.

"HAZIRLIK MAÇINDA FUTBOLCULARIMIZIN UYUMUNA BAKACAĞIZ"
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 28 Temmuz Perşembe günü saat 18.00'de Balıkesirspor'la hazırlık maçı yapacaklarını ifade eden Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, " Balıkesirspor maçında futbolcularımızın uyumuna bakacağız. Kampımız 5 Ağustos'da sona erecek. Bu tarihe kadar 2 hazırlık maçı daha yapacağız. Bunlardan birisi Ümraniyespor ile olacak. Diğer hazırlık maçı içinde takım görüşmelerimiz devam ediyor. Samsunspor Kulübü Yönetimi üstüne düşeni yapıyor. Transfer yasağına rağmen ayakta duracağız. Tüm Samsun ve Samsunspor kamuoyundan destek bekliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.