SAMSUNSPOR STORE ONLİNE SATIŞA BALŞADI

SAMSUNSPOR STORE ONLİNE SATIŞA BALŞADI
Samsunspor Taraftarlarının uzun yıllardır merakle beklediği ve hayal ettiği internet üzerinden Samsunspor forma ve kamp malzeme satışları projesi dün resmen hayata geçirildi ve Kırmızı beyazlı taraftarların hayalleri gerçek oldu


GURBETÇİ TARAFTARLARIN HAYALLLERİ KABUL OLDU 
Kırmızı beyazlı taraftarların uzun yıllar çağrılarda bulundukları internet üzerinden Samsunspor forma ve kamp malzemeleri satışları yıllar sonra ilk kez faliyete girdi. Özellikle Şehir dışında ve yurt dışında yaşan Samsunspor'lu gurbetçilerin yıllardır beklediği bu proje dün resmen aktif hale geldi. Daah önce haberlerimizde sizlere duyurduğumuz online satış işlemleri dün itibariyle faliyete girdi. Bu gelişmelerin ardıdnan Samsunspor taraftarları dilediklerinde Samsunsporstore.org sitesine girerek istedikleri ürünleri seçip internet üzerinden ödeme veya kapıda ödeme kolaylığı ile Samsunspor ile ilgili forma veya kamp malzemelerine sahip ola bilecekler.  


BAĞIŞ VE ÜYE ADİTADI ONLİNE YATIRILACAK 
Öte yandan Samsunspor'un online satış mağzası olan Samsunsporstore.org sitesi üzerinden dileyen Kırmızı beyazlı taraftarlar Kulübe internet üzerinden bağış yapabilecekler. Sitedeki bir başka göze çarpan ayrıntı ise Samsunspor Kulübüne Üye olan ve özellikle Şehir veya yurt dışından yaşayan taraftarlara kolaylık sağlanması açısından online Üye aidatı ödeme sistemi görenleri kendine hayran bıraktı. Taraftarlar ise sitedeki bu özellikle sonrası store sitesini sosyal medya heasplarından paylaştılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.