Samsunspor sevdalılarından birlik mesajı

Samsunspor sevdalılarından birlik mesajı
Samsunspor’a gönül veren "Gülfer Tayfa" üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Münferit tayfa olarak bilinen ve uzun yıllardır Samsunspor’a tribün gruplarından bağımsız bir şekilde destek veren taraftarlar iftar yemeğinde bir araya geldi.

Münferit tayfa adına açıklamalarda bulunan Samsunspor tribünleri sevilen simalarından Çağatay Sencar, "Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğinde bu yılda Samsunspor’a gönül veren münferit tribüncü kardeşlerimizle bir araya geldik. Sezonun geri kalan kalan maçları dahil olmak üzere bundan sonraki tüm iç saha maçlarında Samsunsporlu Aileler Taraftarlar Derneği ile birlikte tek ses olmak için Batı Alt 112 numaralı tribündeki yerlerimizi alacağız. Bugün bu güzel iftar yemeğimiz de bizlerle birlikte olan tüm münferit tayfa üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

niyazi-2.jpeg

"Samsunspor'a destek olacağız"
İftar yemeğine katılan Samsunsporlu aileler derneği başkanı Cüneyt Şenkal ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Biraz erken oldu ama yeni sezon hazırlıklarına biz şimdiden Start verdik. Yolumuz uzun ve kaybedecek 1 dakikamız bile yok. Sezonun geri kalan maçları ve yeni sezonla birlikte münferit tayfa grubu ile beraber batı alt 112 numaralı türbinde hep beraber omuz omuza Samsunspor'a destek olacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.