SAMSUNSPOR SERİYE BAĞLADI 1-2

SAMSUNSPOR SERİYE BAĞLADI 1-2
Ligde son oynadığı iki karşılaşmadan da sahadan galibiyetle ayrılan Kırmızı beyazlılar kritik Şanlıurfaspor deplasmanından da Fatih Kılıçkaya ve Kone'nin golleriyle sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi...

TOM'DAN KRİTİK KURTARIŞ 
TFF 1.lig'de Samsunspor deplasmanda Şanlıurfaspor'a konuk oldu. Şanlıurfa GAP arenada oynanılan karşılaşma öncesi her iki takım taraftarları sergiledikleri fair-play hareketleri ile tüm Türkiye'ye örnek oldular. Taraftarlar Samsunspor ve Şanlıurfaspor takımları tribünlere çağırarak beraber dostluk mesajı verdiler. Maçın ilk 10 dakikası her iki takım oyuncuların yaptıkları pas hatası ile geçerken mücadelenin 20. dakikasında Batuhan Karadeniz'in sol köşeden kestiği ortaya iyi yükselen Hüseyin Kalan'ın şık kafa vuruşunu Samsunspor'un başarılı kalecisi Tom aynı güzellikle kornere çeldi. 

HAKEM İKİ POZİSYONUDA ES GEÇTİ 
Maçta her geçen dakika rakip kalede etkili olmaya başlayan Kırmızı beyazlılar'da 30. ve 31. dakikada Kone'nin ceza sahası içinde ve dışında yerde kaldığı pozisyonlarda karşılaşmanın hakemi pozisyonları es geçti. Mücadelenin 40. dakikasında ceza sahası dışında Murat Gürbüzerol ile yaptığı ver kaç sornası topla buluşan Lorden Lumu'nun sert vuruşu auta çıktı. Mücadelenin 42. dakikasında ise Samsunspor rakip sahada yaptığı pas trafiği sonrası yaptığı 15 pas sonrası Şanıurfaspor defansının kilidini bu pas trafiğinde de açamadı. Mücadelenin ilk devresi 0-0'lık eşitlikle sonuçlandı. 

TOM KALESİMDE DEVLEŞTİ 
Karşılaşmanın ikinci yarısına ise ilk yarıya nazaran her iki takımda tempolu başladı. Mücadelenin 47. dakikasında Kenan Karışık'ın sert vuruşu kaleci Sinan'da kaldı. Maçın 51. dakikasında ise Samsunspor ceza sahası içinde yaşanan pozisyonda Kırmızı beyazlıların kalecisi Tom kalesini zamanında terk etti gole izin vermedi. Karşılaşmanın 58. dakikasında ise Batuhan Karadeniz'in ceza sahası içinde yapmış olduğu sert vuruşta Tom kalesinde devleşerek yine kalesinde gole izin vermedi.

FATİH VE KONE'DEN ENFES GOL 
Maçın 63. dakikasında ise sağ kanattan Mustafa Sevgi'nin kullandığı serbest vuruştan topu iyi takip eden Fatih Kılıçkaya şık bir dokunuşla Samsunspor'u 1-0 öne geçiren golü kayetti. Golden sonra rakip kalede ard arda pozisyonlara giren Samsunspor Kone ve Göksu ile girdiği net gol pozisyonları değerlendiremedi. Mücadelenin 78. dakikasında ise gelişen Şanlıurfaspor atağında Banahane'nin rövaşatası kaleci Tom Muyters'de kaldı. Mücadelenin 90. dakikasında ise Samsunspor'da sahneye Kone çıktı. Gelişen kontra atak sonrası Murat Gürbüzerol'un enfes ara pasına hareketlenen Kone kaleciyi geçerek meşin yuvarlaığı boş kaleye yuvarladı ve Samsunspor bu golle Şanlıurfaspor karşısında 2-0 öne geçti. Mücadelenin 90+2 dakikasında ise Batuhan Karadeniz fkritikten attığı golle Şanlıurfaspor'un tek sayısını kaydetti. Bu gol maçında skorunu belirleyen gol oldu. Kırmızı beyazlılar kritik Şanlıurfaspor deplasmanında Fatih ve Kone'nin golleriyle 2-1 skorla galibiyete ulaştı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.