Samsunspor şampiyonluğu doyasıya kutlayacak

Samsunspor şampiyonluğu doyasıya kutlayacak
Yılport Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'nda 7 Mayıs'ta düzenleyeceği 'Kupa Töreni ve Şampiyonluk Şöleni' programının biletleri yarın satışa çıkıyor.

Spor Toto 1.Lig'de şampiyon olarak 11 yıllık Süper Lig hasretine son veren Yılport Samsunspor, şampiyonluğunu 7 Mayıs tarihinde 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenecek organizasyonla kutlayacak. Organizasyonun elektronik biletleri Store55 üzerinden, kağıt biletleri ise Bulvar AVM bilet gişesinden satın alınabilecek.

kutlama-7.jpg


Bilet fiyatları, VIP 1 ve VIP 2 1000 TL, Batı Alt 600 TL, Batı Üst 1 ve Batı Üst 2 550 TL, Doğu Üst ve Doğu Alt 400 TL, Kuzey ve Güney Alt Üst tribünde ise 250 TL olarak açıklandı.

"Sen de bu coşkuya ortak ol"
Kırmızı-beyazlı kulüpten konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada, "11 yıllık Süper Lig hasretimize son veren Samsunsporumuzun şampiyonluğunu 7 Mayıs'ta, 19 Mayıs Stadyumu'nda görkemli bir organizasyonla kutluyoruz. Değerli sanatçıların katılacağı kupa töreni ve şampiyonluk şöleninin biletleri satışa çıkıyor. Loca bilet satışlarında öncelik loca sahiplerine verilecek, 2 Mayıs tarihinde ise genel satışa açılacaktır. Sen de bu coşkuya ortak ol!" ifadeleri yer aldı.

kutlama-6.jpg

İrem Derici, Özcan Deniz ve Sefo sahne alacak
19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenecek olan 'Kupa Töreni ve Şampiyonluk Şöleni'nde İrem Derici, Özcan Deniz ve Sefo sahne alacak. Uzun yıllar unutulmayacak anların yaşanacağı büyük şampiyonluk kutlamasıyla Samsunspor camiası, 11 yıllık hasretin sona ermesi coşkusunu doyasıya yaşayacak.

kutlama-4.jpg

kutlama-3.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.