SAMSUNSPOR SALONDA ÇALIŞTI 

SAMSUNSPOR SALONDA ÇALIŞTI 
Kırmızı beyazlılar'da yeni sezon hazırlıkları Erzurum'da gerçekleşen kamp ile devam ediyor. Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına dün yaptığı çift antrenman ile sürdürdü. 

FUTBOLCULAR GÜÇ DEPOLUYOR 
Samsunspor'da durmak yok. Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken'de devam eden Kırmızı beyazlılar günü çift antrenmanla tamamladı. Öğle saatlerinde gerçekleşen ilk idman salonda yapıldı. Ağırlık ve koşu aletlerinde çalışmalarını gerçekleştiren Samsunsporlu futbolcuların bu hareketler esnasında bir hayli zorlandıkları dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Kırmızı beyazlı ekipte yer alan genç oyuncular ağırlık hareketlerinde zorlansalarda çalışmalarına hız kesmeden devam ettiler. 

YENİLER GÖZ DOLDURDU 
Günü ikinci idmanında ise Samsunspor sahada çalıştı. Düz koşu ile başlayan antrenman istasyon ve kültür fizik çalışmaları ile devam etti. Öte yandan Kırmızı beyazlı ekibin yeni transferleri ile antrenmanlardaki üstün gayretleri ile gözden kaçmadı. Samsunspor'un bir diğer yeni transfleri Ramazan Övüç ile önceki gün Kırmızı beyazlı ekibin kamp yaptığı otele yerleşti ve akşam antrenmanında takımdan ayrı düz koşu yaptı. Samsunspor yeni sezon hazırlıklarına bugün yapacağı çift idmanla kaldığı yerden devam edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.