Samsunspor sahasında çaresiz kaldı...

Samsunspor sahasında çaresiz kaldı...
Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırladı. Kırmızı-beyazlılar, sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrıldı.

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı'nda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaştı.

aw9i9373.jpg

Maça iyi başlayan konuk ekip, 3. dakikada bulduğu pozisyonu gole çevirdi. Ceza sahası içinde topla buluşan Denis Mihai Dragus, takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskı kurmaya çalışan Yılport Samsunspor, uzak denediği şutlarda kaleyi bulamadı.

aw9i9404.jpg

Baskıyı üzerinden atan Gaziantep Futbol Kulübü, ceza dışından yaptığı vuruşla Marko Jevtovic'in ayağından bulduğu golle 17. dakikada durumu 2-0 yaptı. Kalan dakikalarda gol olmayınca mücadelenin ilk yarısı 2-0 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.

whatsapp-image-2023-09-29-at-21-53-16-2.jpeg

TEK GOL PENALTIDAN GELDİ
Yılport Samsunspor, ikinci yarıya Osman Çelik, Ercan Kara ve Zeki Yavru değişiklikleri ile başladı. İstediği baskılı oyunu ortaya koyamayan kırmızı-beyazlılarda, 58. dakikada Tait, yerini Ntcham'a bıraktı.

aw9i9602.jpg

İstediği baskıyı bir türlü kuramayan Yılport Samsunspor, ceza sahasına doldurduğu ortalarda da istediği pozisyonları yakalayamadı. Yılport Samsunspor, 90. dakikada kazandığı penaltıyı Landry Dimata ile gole çeviremedi. Kalecinin çizgi ihlali sonrası tekrar edilen penaltı atışında bu kez topun başına Ntcham geldi.

aw9i9887.jpg

Deneyimli oyuncu kaydettiği gol ile skoru 2-1 yaptı. Kalan uzatma dakikalarında skor değişmeyince Samsunspor, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı.

aw9i9386.jpg

whatsapp-image-2023-09-29-at-21-55-08.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum