SAMSUNSPOR REKOR PEŞİNDE

SAMSUNSPOR REKOR PEŞİNDE
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 27..haftasında saat 14:30'da Sancaktepe Futbol Kulübüne konuk olacak. Kırmızı-beyazlılar bugün kazanması halinde tarihinde en fazla üst üste maç kazanan dönemini yaşamış olacak.

Geçtiğimiz hafta 19 Mayıs Stadyumunda İnegölspor'u 4-1 yenerek aradaki Manisa FK ile arasındaki farkı 10 puana çıkaran Yılport Samsunspor, bugün saat 14:30'da Sancaktepe Futbol Kulübüne konuk olacak.. Kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak şampiyonluk yürüyüşüne son sürat devam etmek istiyor. Geçen hafta 4-1'lik skorla gövde gösterisi yapan Yılport Samsunspor, bugün 15 Temmuz Stadyumunda kritikbir maça çıkacak. Kırmızı-beyazlılar maç öncesi 67 puanla lider konumunda bulunuyor. Rakip Sancaktepe ise 52 puanla 3. sırada yer alıyor. Yılport Samsunspor bugün kazanması halinde tarihinde en fazla üst üste maç kazanan dönemini yaşamış olacak.

manset-2-035.jpg

İLK GALİBİYET OLACAK
TFF 2.Lig Beyaz Grup'un 27. haftasında bugün Sancaktepe FK ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor, önceki maçlarda rakibine üstünlük sağlayamadı. Daha önce üç kez karşı karşıya gelen iki takımdan Sancaktepe FK iki kez galibiyetle ayrıldı. Bir maç berabere biterken Yılport Samsunspor ise hiç kazanamadı. Ligin ilk devresinde 19 Mayıs Stadyumunda oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti. Yılport Samsunspor, ligde son iki maçında 10 gol atan Sancaktepe FK'yı deplasmanda ilk kez mağlup etmek için mücadele edecek.

manset-2-010.jpeg

DÜDÜK UZUNER'DE
Bugün saat 14.30’da 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak Sancaktepe FK - Yılport Samsunspor mücadelesini Ankara bölgesinden klasman hakem Gürel Uzuner yönetecek. Uzuner'in yardımcılıklarını Cengizhan Öztürk ve Boran Turhan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Yusuf Ziya Gündüz görev alacak. Maçın hakemi Uzuner, son olarak 23 Şubat'ta Kırşehir Belediyespor ile Niğde Anadolu FK arasında oynanan TFF 2.Lig mücadelesinde görev almıştı.

zor.JPG

ZOR BİR MAÇ BİZİ BEKLİYOR
Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçını değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “Karşımızda da şimdi ligin en iyi takımlarından biri var. Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. gerek hocasıyla gerek futbolcu kadrosuyla gerek kulüp yapılanmasıyla ortaya güzel bir resim çıkarttılar. Onunla beraber de ligimizde Manisa Futbol Kulübü’nün arkasından sıralamadaki yerini aldılar. Son haftalarda da çok ciddi grafikleri var. O yüzden zor bir maçın bizi beklediğini biliyoruz. O beklenti ile de hazırlıklarımıza devam ediyoruz. İnşallah biz son haftalarda ortaya koyduğumuz bu motivasyonu yine Sancaktepe Futbol Kulübü A.Ş. maçına taşıyarak orada kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyacağız. İnşallah taraftarımız da gelecek. Taraftarlarımızın da desteği ile üst düzey bir mücadele beraberinde bize yakışan bir futbol kalitesi ve sonrasında da kazanmak için ortaya koyduğumuz sebeplerle beraber maçımızı kazanıp, inşallah yolumuza yine kayıpsız devam etmenin mutluluğunu yaşayacağız ve sonraki maçı düşünmeye başlayacağız” dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.