Samsunspor, plaka yazdı 6-1

Samsunspor, plaka yazdı 6-1
Elit Akademi Ligi'nde mücadele eden Samsunspor U14 takımı, 1461 Trabzon'u 6-1'lik hezimete uğrattı. U15 ise rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ
Samsunspor'un Elit Akademi Ligi'nde mücadele eden U14 ve U15 takımları 1461 Trabzon'u konuk etti. Maça etkili başlayan Samsunspor, 9. dakikada Erol'un attığı golle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. Rakibi önünde oyunda hakimiyeti tamamen ele geçiren ve üst üste ataklar geliştiren Kırmızı-Beyazlılar, 16. dakikada Aşkın ile farkı ikiye çıkarttı. 24. dakikada tekrar sahneye çıkan Aşkın durumu skoru 3-0'a getirdi. Bordo-mavili konuk ekip ise penaltıdan bulduğu golle soyunma odasına 3-1 geride girdi. İkinci devrede güzel oyununu sürdüren ve rakip filelere 3 gol daha gönderen Samsunspor U14, Aşkın, Furkan Yıldırım ve Enes'in kaydettiği gollerle 6-1 kazanmasını bildi.

U15 BİR PUANLA YETİNDİ
Samsunspor U15 ise 1461 Trabzon önünde maça durgun bir görüntü ile başladı. 26. dakikada yediği golle 1-0 mağlup duruma düşen Kırmızı-Beyazlılar, devreyede 1-0 geride girdi. İkinci yarıda daha etkili bir futbol sergileyen Samsunspor, kanat bindirmeleri ile beraberlik golü için yüklendi. Mücadelenin uzatma anlarında 70+1'de Batuhan'ın attığı golle ile eşitliği yakalayan Kırmızı-Beyazlılar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Samsuntaraftar.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum