SAMSUNSPOR MANİSA'DA ŞAHLANDI !1-3

SAMSUNSPOR MANİSA'DA ŞAHLANDI !1-3
Ligde ve kupa'da oynadığı son maçlarında sahadan mağluibyetle ayrılarak tüm taraftarlarını şaşkına uğratan Kırmızı Beyazlılar zorlu Manisa deplasmanında 3 puanı 3 golle kaptı.

Samsunspor'un Manisaspor karşısında gollerini Recep Niyaz, Mbilla ve kapta Musa Aydın kaydetti...

İLK DEVRE ORTADA GEÇTİ
Ptt 1.lig'de Samsunspor deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs stadyumunda oynana maçta tribünlerinin tamamına yakın bölümün boş olması gözlerden kaçma. Mücadeleye her iki takımda kontrollü başladı. Maçın ilk 30. dakikalık bölümünde orta saha mücadelesi ile geçen karşılaşmada kısır pozisyonlardan her iki takımda yararlanamadı. Kımrıız Beyazlılar 32. ve 41. dakikalarda Recep Niyaz ile girdiği net gol pozisyonlardan yararlanamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 sona erdi.


GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Samsunspor'du. Mücadelenin 52. dakikasında sağ kanattan Murat'ın yaptığı ortada kaleci ve Mbilla'nın yükseldiği topu iyi takip eden Recep Niyaz boşta kalan meşin yuvarlağı raht bir şekilde filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra rakip kalede baskısını arttıran Samsunspor farkı ikiye çıkarmak için ataklarını sıklaştırdı. Maçın 68.dakikasında Hasan'ın enfes ara pasıyla ceza sahası içinde topla buluşan Mbilla düzgün bir vuruşlar farkı ikiye çıkardı. 2-0.


KAPTAN GEMİSİNİ KURTARDI
Farkın acılmasıyla birlikte rakibi karşısında oyunu set haline çeviren ve rolantiye alan Kırmızı Beyazlılar kontra ataktan 3. golü aradı. Karşılaşmada dakikalar 73'ü gösterdiğinde gelişen ani Samsunspor atağında Mbilla enfes pasyıla Musa Aydın'a alda at dedği pozisyonda kaptan klasını konuşturdu ve ayağının dışıyla vurduğu meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Samsunspor bu golle zorlu deplasmanda 3-0 öne geçti. Kalan dakikalarda Manisaspor en azından bir için Samsunspor kalesinde tehlikeli pozisyonlara girdi. Maçın 84. dakikasında Manisaspor'un kazandığı frikik'de Nenat skoru belirleyen golü kaydetti. 3-1. Bu golün ardından kalan dakikalarda başka gol olmayınca Kırmızı Beyazlılar Manisaspor deplasmanından hayati bir 3 puanla evine döndü. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum