SAMSUNSPOR KUPA'DA YOK ! 3-1

SAMSUNSPOR KUPA'DA YOK ! 3-1
Ziraat Türkiye Kupasında'da deplasmanda Mersin İdman Yurduna konuk olan Kırmızı Beyazlılar genç ağırlıklı kadrosuyla güçlü rakibine 90 dakika direnemedi ve sahadan 3-1 yenik ayılan taraf oldu...

STAT: Tevfik Sırrı
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Cumhur Altay, Deniz Turgut
MERSİN İDMAN YURDU: Mihaylov, Serkan Yanık, Efe Özarslan, Serol Demirhan, Nurullah Kaya, Mehmet Taş, Berkan Afşarlı (Dk. 46 Murat Ceylan), Güven Varol, Eren Tozlu (Dk. 82 Mahmut Temur), Tita, Pedriel (Dk. 46 Futacs)
SAMSUNSPOR: Hasan Hüseyin Akınay, Ercan Yazıcı, Ahmet Burak Solakel, Zafer Özden, Halil İbrahim Pekşen, Mücahit Ceylen, Safa Serbest, Alperen Pak (Dk. 70 Harun Gürbüz), Ali Zorlu, Talha Mayhoş (Dk. 60 Burhan Arman), Adilovic (Dk. 46 Kemal Sabri Bayraktar)
GOLLER: Dk. 25 Serol Demirhan, Dk. 34 Güven Varol, Dk. 90+1 Futacs (Mersin İdmanyurdu), Dk. 31 Safa Serbest (Samsunspor)
SARI KARTLAR: Dk. 61 Futacs, Dk. 74 Serol Demirhan (Mersin İdmanyurdu), Dk. 69 Zafer Özden, Dk. 79 Halil İbrahim Pekşen (Samsunspor)



Ziraat Türkiye Kupasında Kırmızı Beyazlılar deplasmanda Mersin İdman Yurduna konuk oldu. Rakibine oranla sahada daha çok genç oyuncu bulundularan Samsunspor kalesinde gördüğü hatalı gollerin ardından 90 dakika sonunda mücadeleden 3-1 yenik ayrılarak kupadaki götü gidişatını sürdürdü. Kırmızı Beyazlılar bu mağlubiyetle grupta son sırada puansız yer aldı.











HATALAR ZİNCİRİNDEN GOLLER GELDİ
Ziraat Türkiye Kupasında Samsunspor deplasmanda Mersin İdman Yurdun'a konuk oldu. Teyfik Sırrı Gür Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Kırmızı Beyazlılar hızlı başladı. Mücadelenin 11. dakikasında kazanılan serbest vuruşta Samsunspor'un golcü oyuncusu Eldin Adiloviç'in etkili vuruşu direkte patladı. Karşılaşmanın 25. dakikasında sol taraftan kullanılan Korner atışında topu iyi takip eden Şenol Demircan düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak Mersin İdman Yurdunu 1-0 öne geçirdi. Golden sonra rakip kalede beraberlik sayısı arayan Samsunspor'da dakikalar 28'i gösterdiğiden sol kanatta topla buluşan Talha Mayhoş'un sert vuruşu kalecinin yüzünde patladı ve Kırmızı Beyazlılar bu atakta net gol pozsiyonunda yararlanamadı.


BERABERLİK SEVİNCİ UZUN SÜRMEDİ
Maçın 30. dakikasında gelişen bir diğer Samsunspor atağında ise Halil Pekşen'in sert vuruşu kaleciden döndü. Dönen topu iyi takip eden Safa Serbest düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve skora denge geldi. 1-1 Kaşılaşmanın 35. dakikasında ise sol kantta gelişen Mersin İdman Yurdu atağında ceza sahası içine yapılan ortada topla buluşan Güven Varol'un etkisiz vuruşu kaleci Hasan'ın da hatasının ardından filelerle buluştu ve ev sahabi ekip bu golle maçta bir kez daha öne geçen taraf oldu. 2-1 Kalan dakikalarda Samsunspor beraberlik golü için rakip kalede etkili olmaya çalışsada beklenen gol gelmedi ve devre 2-1 Mersin İdman Yurdu'nun üstünlüğüyle tamamlandı.

BEKLENEN GOL BİR TÜRLÜ GELMEDİ
Mücadelenin ikinci yarısına ise her iki takımda kontollü başladı. Mersin İdman Yurdu kalesine beraberlik sayısı için giden Kırmızı Beyazlılar genç oyuncuların son vuruşlarında etkisiz kalmaları sonrası aradığı golü bir türlü bulamadı. Rakip kaleye beraberlik sayısı için giden Samsunspor savunmasında ise zamana zaman açıklar verdi. Özellikle karşılaşmanın son dakikalarında rakibin kontra ataklarına dur diyemeyen Kırmızı Beyazlılar 90+2'de Futacs'ın golüne engel olamadı ve kalesinde 3. golü gördü. Bu golün ardından karşılaşmada başka gol olmayınca Samsunspor Ziraat Türkiye kupasında çıktığı ikinci maçtada sahadan puansız ayrılarak grubunda puansız son sırada yer aldı. NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.