SAMSUNSPOR KUPA'DA 3 PUAN AVINDA !

SAMSUNSPOR KUPA'DA 3 PUAN AVINDA !
Ziraat Türkiye kupasında 1 puanı bulunan Samsunspor bugün deplasmanda Sportoto 2.lig ekiplerinden Karagümrükspor'a konuk oluyor.

İlk maçta rakibine sahasında 1-0 mağlu olan Samsunspor bugün deplasmanda Karagümrük'ü mağlup ederek hem rövanşı hemde kupada ilk galibiyetiyle tanışmak istiyor...

Ziraat Türkiye Kupasında Samsunspor deplasmanda Karagümrükspor'a konuk oluyor. Kırmızı Beyazlılar zorlu 90 dakikada sahadan galibiyetle ayrılarak kupa'da ilk 3 puanını kazanmak isterken saha zemininin bozuk olması Teknik heyeti endişelendiriyor. Ev sahibi Karagümrükspor ise Samsunspor karşısındanda sahadan 3 puanla ayrılarak Gruplardan çıkma adına önemli bir galibiyete imza atmak ve kupa'da yolunu devam etmek istiyor.


SAMSUNSPOR GALİBİYET PEŞİNDE
Kupa'da rakip Karagümürük. Ziraat Türkiye kupasına kötü bir başlanğıç yapan ancak her geçen hafta kendini bulan Kırmızı Beyazlılar bugün Karagümrükspor'a konuk oluyor. İstanbul Vefa stadyumunda saat 13.00'de başalayacak kritik mücadeleyi Deniz Çoban yönetecek. Kupa aldığı kötü sonuçların ardından deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kalarak taraftarlarını yeniden ümitlendiren Samsunspor bu mücadeleden galibiyetle ayrılarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.


SÖZ GENÇ OYUNCULAR'DA
Kupa'da her zaman olduğu gibi Karagümrükspor karşısında da sahadya genç ağırlıklı bir kadro ile çıkacaklarını belirten Kırmızı Beyazlıların Teknik direktörü Erhan Altın,"Deplasmanda oynayacağımız bu mücadelede genç oyuncularımıza forma şansı vereceğiz. Bizim gibi bir çok takım kupa'da genç futbolcuları kazanmak adına onları sahaya sürüyor. Bizlerde genç oyuncularımızı en iyi şekilde kazanarak geleceğe yatırım yapacağız. Umarım galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.