SAMSUNSPOR KRİTİK VİRAJDA

SAMSUNSPOR KRİTİK VİRAJDA
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in sekizinci haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlıların deplasmanda oynayacağı maç saat 19.00'da başlayacak.

Geçtiğimiz hafta Ankara Keçiörengücü'nü 19 Mayıs Stadyumunda 4-2 mağlup eden Yılport Samsunspor, bugün Adana deplasmanında sahne alacak. Yılport Samsunspor - Ankara Keçiörengücü mücadelesi TRT SPOR ekranlarından yayınlanacak.

manset-3-027.jpg

ADANA KARŞISINDA EKSİK OYUNCULAR
Sezon başından bu yana sakatlık ve pozitif çıkan oyuncularından dolayı bir türlü ideal 11'ini bulamayan Yılport Samsunspor, bugün oynayacağı karşılaşmaya da eksiklerle çıkacak. Zorlu virajda ligin güçlü ekiplerinden Adana Demirspor ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılarda sakat olan Kevin Boli ve Tomane forma giyemeyecek. Testleri pozitif çıktıktan sonra izolasyon süreci devam eden Rahman Buğra Çağıran ve Yalçın Kılınç da maçta görev alamayacak.

4905845-7.jpg

TEK HEDEF GALİBİYET
Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Adana Demirspor'un ligin güçlü ve kaliteli kadrosuna sahip takımlarından biri olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Oyuncu arkadaşlarımız bunun bilinci ile mücadele edecek. Çok koşacağız, çok mücadele edeceğiz. İnşallah şampiyonluk mücadelesinde bize biraz daha ivme kazandıracak, ligde bizi biraz daha yukarıya çıkaracak bir galibiyet almayı hedefliyoruz. Rakibimizi iyi analiz edip güçlü yanlarını bertaraf edip çok üst düzey bir mücadele ortaya koyarak 3 puanla Samsun'a dönmeyi arzuluyoruz. İnşallah bunu başarırız."

1200x627-huseyin-gocek-ifab-kurallarinda-degisiklik-1587280640785.jpg

DÜDÜĞÜ GÖÇEK ÇALACAK
Bugün saat 19.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Adana Demirspor - Yılport Samsunspor mücadelesini İstanbul bölgesi üst klasman hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Candaş Elbil yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Harun Toplar görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.