Samsunspor İstanbul'dan eli boş döndü

Samsunspor İstanbul'dan eli boş döndü
Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Rams Başakşehir FK ile karşılaştı. Kırmızı-beyazlılar, sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz hafta sahasında Çaykur Rizespor'u 3-0'lık skorla mağlup eden Yılport Samsunspor, 28. haftada deplasmanda Rams Başakşehir FK ile karşılaştı.

img-6428.jpg

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan maçta Yılport Samsunspor, 3. dakikada gole yaklaştı. Sol kanattan Zeki'nin kullandığı kornerde ön direkte Mouandilmadji kafayı vurdu, top üst direkten geri döndü.

5675675-2.jpg

34. dakikadada ise Kemen'e sert müdahalede bulunan Marius Mouandilmadji VAR incelemesi sonrası kırtmızı kart ile oyun dışında kaldı. İlk yarıda gol olmayınca takımlar soyunma odası 0-0 eşitlikle gitti.

5675675-1.jpg

Yılport Samsunspor ikinci yarıya Soner Gönül - Alim Öztür değişikliği ile gitti. Rakip kalede gol arayan kırmızı-beyazlılar bir türlü istediği net pozisyonu yakalayamadı. Maçın 48. dakikasında ev sahibi Rams Başakşehir FK, VAR incelemesinin ardından Aleksic ile 1-0 öne geçti.

img-6431.jpg

Kalan dakikalarda baş gol olmayınca mücadele 1-0 Rams Başakşehir FK üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla birlikte Yılport Samsunspor 33 puanda kalırken Rams Başakşehir FK ise 39 puana yükseldi.

img-6443.jpg

RAMS Başakşehir: 1 - Yılport Samsunspor: 0

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Abdullah Buğra Taşkınsoy, Mehmet Kısal, Yusuf Bozdoğan

RAMS Başakşehir FK: Muhammed Şengezer, Dubois (Dk. 46 Emirhan İlkhan), Duarte, Opoku, Lima, Berkay Özcan (Dk. 90+3 Abeid), Deniz Türüç, Kemen (Dk. 74 Ömer Ali Şahiner), Aleksic (Dk. 86 De Souza), Davidson (Dk. 86 Keny), Piatek

Yılport Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Satka, Drongelen (Dk. 90 Bola), Soner Gönül (Dk. 46 Alim Öztürk), Osman Çelik (Dk. 80 Fofana), Taylan Antalyalı (Dk. 80 Muja), Holse, Ntcham, Raman (Dk. 60 Ercan Kara), Mouandilmadji

Gol: Dk. 48 Aleksic (RAMS Başakşehir)

Kırmızı kart: Dk. 34 Mouandilmadji (Yılport Samsunspor)

Sarı kartlar: Dk. 68 Taylan Antalyalı, Dk. 75 Osman Çelik, Dk. 82 Drongelen (Yılport Samsunspor)

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.