SAMSUNSPOR İÇİN KRİTİK VİRAJ

SAMSUNSPOR İÇİN KRİTİK VİRAJ
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in 13. haftasında bu akşam Eyüpspor'a konuk olacak. Kırmızı-beyazlılar bu maçtan 3 puan alarak zirveyle arasındaki farkı kapatmak için mücadele edecek.

Lige verilen milli aradan önce 12.haftada evinde Manisa Futbol Kulübü'nü 1-0 mağlup edip moral depolayan Yılport Samsunspor, bu akşam ligin iddialı ekiplerinden Eyüpspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlıların Eyüp Stadyumunda saat 19:00'da oynayacağı kritik mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak.

manset-1-092.jpg

TEK DÜŞÜNCE 3 PUAN
Yılport Samsunspor, Eyüpspor ile 5. kez karşı karşıya gelecek. Eyüpspor ile daha önce oynanan 2 maçta Samsunspor kazanırken 2 maç ise eşitlikle sona erdi. 14. haftanın kritik mücadelesinde Samsunspor, rakibini deplasmanda mağlup ederek hem rakibiyle hem de zirveyle aradaki puan farkını eritmeyi hedefliyor.

DÜDÜK ŞEKER'DE
Bu akşam saat 19.00’da Eyüp Stadyumunda oynanacak Eyüpspor - Yılport Samsunspor maçını hakem Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Emir Eray Eyisoy ve Baran Eraslan yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Adem Cinek görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.