SAMSUNSPOR İÇİN DİRİLİŞ ZAMANI

SAMSUNSPOR İÇİN DİRİLİŞ ZAMANI
Kırmızı beyaz renklere gönül veren taraftarlar pazar günü Samsunspor için Cumhuriyet Meydanında yürüş düzenleyip basın açıklamasında bulunacaklar.

Taraftarların tıpkı 4 sene önce olduğu gibi bu yürüyüşte'de diriş örneği sergbilemeleri bekleniyor.



TARAFTAR ŞOVA HAZIRLANIYOR
Samsunspor'un son günlerdeki durumunun ardından Kırmızı beyazlı taraftarlar diriliş yürüyüşü yapmaya hazırlanıyorlar. Samsunspor'a gönül veren sevdalılar özellikle 4 sene önce lig öncesinde yaptıkları yürüyüş ve basın açıklamaları Şehir'de büyük ses getirip Türkiye'de ise yankı uyandırmıştı. Taraftarlar pazar günü Cumhuriyet Meydanında önce Basın açıklaması yapacak ardından ise Atatürk heykeline yürüyeceklerini açıkladılar.


ALIŞ'TAN YÜRÜYÜŞE DAVET
Özellikle sosyal medyada yapılan paylaşımlar sonrası Samsunspor'da ikinci bir diriliş örneğinin sergilenmesi için çalışmalara başladıklarını belirten Tayfa 55 Gençlik Grubu Başkanı Hakan Alış,"Şehirde artık Samsunspor aşkının yeniden alevlenmesini ve Efsane Başkan İsmail Uyanık'ın yeniden Samsunspor'un Başkanlık koltuğuna oturma zamanı geldi. Bizlerde bu kıvılcımı ateşlendirmek için 19 Ekim'de Samsunspor taraftarları olarak basın açıklaması yapacağız. Samsunspor'un en zor gününde yanında olmak isteyen tüm taraftarlarımızı basın açıklamamıza bekliyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.