Samsunspor hazırlık maçında gollerini konuşturdu (6-1)

Samsunspor hazırlık maçında gollerini konuşturdu (6-1)
Lige verilen milli arayı Trendyol 1. Lig ekibi Ahlatcı Çorum FK ile hazırlık maçı yaparak değerlendiren Yılport Samsunspor, karşılaşmadan 6-1’lik skorla galip ayrıldı.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan müsabakanın ilk devresine Yılport Samsunspor, Jakup Szumski, Alim Öztürk, Rick Van Drongelen, Soner Gönül, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Flavien Tait, Arbnor Muja, Moryke Fofana, Carlo Holse ve Landry Dimata ilk 11’i ile çıktı.

İlk devreye hızlı başlayan konuk ekip Ahlatcı Çorum FK, 1. dakikada Suat Kaya’nın golüyle öne geçti. Bu gole Yılport Samsunspor, 7. dakikada Landry Dimata ile cevap verdi (1-1). 28. dakikada topu ağlarla buluşturan Carlo Holse, Yılport Samsunspor'u 2-1 öne geçiren isim oldu. Rakip alanda baskı kuran Yılport Samsunspor, 32. dakikada Kingsley Schindler ile skoru 3-1’e taşıdı ve devre bu sonuçla tamamlandı.

İkinci 45 dakikaya Yılport Samsunspor, kalede Muhammer Yıldırım, Yunus Emre Çift, Osman Çelik, Marc Bola, Mustafa Haluk Tan, Taylan Antalyalı, Muhammed Gümüşkaya, Emre Kılınç, Benito Raman, Olivier Ntcham ve Ercan Kara ilk 11’i ile çıktı. Oyunda üstünlüğünü sürdüren Yılport Samsunspor, 60. dakikada Taylan Antalyalı’nın attığı gol ile farkı 3’e çıkardı (4-1).

Dakikalar 81’i gösterdiğinde Yılport Samsunspor, Emre Kılınç’ın attığı gol ile 5-1’lik farklı üstünlük sağladı. Golden 2 dakika sonra 83’te Ercan Kara Yılport Samsunspor'un 6’ncı golüne imza attı (6-1). Karşılaşma sonunda Yılport Samsunspor hazırlık sınavından 6-1’lik skorla galip ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.