SAMSUNSPOR GRİP AŞISI OLDU

SAMSUNSPOR GRİP AŞISI OLDU
Medical Park Samsun Hastanesi oluşabilecek grip salgınını önlemek için sağlık sponsoru olduğu Samsunsporlu futbolculara grip aşısı yaptı.

DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM
Nuri Asan Tesislerinde, Medical Park Samsun Hastanesi sağlık ekibi tarafından Samsunspor A Takımı futbolcularına ve teknik heyetine grip aşısı vuruldu. Samsunspor Kulüp Doktoru Mehmet Özden “Özellikle futbolcularımızın yoğun geçen sezon ve hava şartlarının değişmesi sebebiyle  gribal enfeksiyonlara yakalanma riski yüksektir.  Bu gibi durumlarda futbolcularımızın hastalığa bağlı performans düşüklüğü nedeni ile takımdan ayrı kalmaması için önlem alarak futbolculara  Medical Park Samsun Hastanesi’nden gelen uzman bir ekip ile grip aşısı uyguladık. Yapılan bu aşı,  gribe ve bu yönde oluşabilecek enfeksiyonlara karşı koruyucu olacaktır. Ayrıca, Medical Park Samsun Hastanesi’ne kulübe verdiği destek için teşekkür ederim”dedi.

"SPONSORU OLDUĞUMUZ SEZON SAMSUNSPORUMUZ SÜPER LİG'E ÇIKMIŞTI"
Samsunspor’un her açıdan güzel bir sezon geçirmesi için ellerinden gelen her türlü desteği sağladıklarını söyleyen Medical Park Samsun Hastanesi yöneticileri “Daha önce sağlık sponsoru olduğumuz sezon Samsunsporumuz Süper Lige çıkmıştı. İnşallah bu sezonda çıkarak şehrimizi Süper Lig’de temsil edecek.”diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.