Samsunspor Gisdol ile yükselişte

Samsunspor Gisdol ile yükselişte
Yılport Samsunspor, teknik direktör Markus Gisdol'un takımın başına geçmesiyle çıkışa geçti.

Trendyol Süper Lig'de ilk 6 maçta 1 puan toplayabilen Samsunspor, Gisdol'un gelmesiyle sonraki 7 karşılaşmada 10 puan elde etti. Samsun temsilcisi, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor maçlarını ise teknik direktörsüz oynadı.

Gisdol, Trendyol Süper Lig'de son olarak 2 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Adana Demirspor'u 3-2 mağlup eden Yılport Samsunspor'un toparlanmasına katkı sağladı. Sezona Hüseyin Eroğlu ile başlayan ve ilk 6 maçta sadece bir beraberlik alıp 1 puan toplayabilen kırmızı-beyazlılar, 7. hafta öncesi teknik direktörlük değişikliğine gitti. Teknik direktörlük değişikliği ile birlikte Samsun ekibinin teknik direktörlük koltuğuna Markus Gisdol oturdu.

Samsun temsilcisi, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor maçlarını ise teknik direktörsüz oynadı. Gisdol öncesi 6 maçta 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 1 puanda kalan Yılport Samsunspor, 54 yaşındaki teknik adam yönetiminde Süper Lig'de sonraki 8 karşılaşmada ise 10 puan almayı başardı.

Yılport Samsunspor, Gisdol ile çıktığı 7 resmi maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik elde etti. Tecrübeli teknik adamla, ligde 7 maça çıkan kırmızı-beyazlılar bu karşılaşmaların 2'sini kazanırken, 1 beraberlik ve 3 yenilgiyle sahadan ayrıldı.

3 galibiyet ve 1 beraberlik
Yılport Samsunspor, bu süreçte Ankaragücü'ne deplasmanda yenilirken, Beşiktaş karşısında Markus Gisdol'un cezası nedeniyle kulübede yer alamadığı maçta sahasında 2-01'lik bir mağlubiyet yaşadı. Samsun temsilcisi, evinde RAMS Başakşehir'le (1-1) berabere kaldı.

Öte yandan Pendikspor'a da (1-0) yenilen Yılport Samsunspor, İstanbulspor'u (2-1), Hatayspor'u (2-1) ve Adana Demirspor'u (3-2) mağlup eden Gisdol yönetiminde, Trendyol Süper Lig'de 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Karadeniz ekibi bu sayede büyük moral kazandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.