SAMSUNSPOR GALİBİYETİ UNUTTU

SAMSUNSPOR GALİBİYETİ UNUTTU
Kırmızı-beyazlılar TFF 1.Lig'de onuncu hafta mücadelesinde Giresunspor ile kendi evinde karşı karşıya geldi. Giresun Atatürk Stadyumunda oynanan mücadele 0-0 eşitlik ile sona erdi.

Kırmızı-beyazlılar deplasmanda TFF 1.Lig onuncu hafta mücadelesinde Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Giresun'da yağmur altında oynanan mücadele 0-0 beraberlikle sona erdi.

mac-3.jpg

İlk yarıda orta sahada geçen mücadelede iki ekip de rakip tarafta daha aktif olan olamadı. Yılport Samsunspor ortaya koyduğu yağmurun da etkisi olan coşkusuz futbolda net gol pozisyonları yakalayamadı. Guido Koçer ve Saviçevic ile kaleyi yoklayan Samsunspor yeşil-beyazlı fileleri sarsamadı.

mac-6.jpg

Rakip Giresun da kontrataklarla Samsunspor kalesinde gol aradı ancak eline geçen fırsatları değerlendiremeyince ilk devre 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

mac-5-001.jpg

DÖRT MAÇTIR GALİBİYET ALAMIYOR
İkinci yarıya aynı 11 ile çıkan Yılport Samsunspor, hücumda ilk yarıdaki gibi etkili olamadı. Hücumda istediği organizasyonları yapamayan kırmızı-beyazlılar maçın son bölümüne doğru oyuncu değişiklikleri yapsa da istediği futbolu ortaya koyamadı.

mac-13.jpg

Ev sahibi Giresunspor da ilk devreye göre daha tutuk bir oyun ortaya koyunca mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.  Bitiş düdüğüyle birlikte Yılport Samsunspor puanını 17'ye Giresunspor ise 15'e yükseltti.

mac-12.jpg

Ziraat Türkiye Kupasında 5 Kasım'da Muğlaspor'a kaybeden Yılport Samsunspor, bu sonuçla beraber ligde üst üste üçüncü beraberliğini alarak (Adana Demirspor 1-1, Altınordu 1-1, Giresunspor 0-0) çıktığı son dört maçta galibiyet göremedi.

mac-10-001.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR

25’inci dakikada Giresunspor atağında kaleci ile karşı karşıya kalan Balde’nin vuruşunda Nurullah iki hamlede topun sahibi oldu.

30’uncu dakikada Ani gelişen Yılport Samsunspor atağında Savicevic’in ceza sahası dışından kaleye çektiği şut az farkla üstten auta çıktı.

33’üncü dakikada Guido’nun pasıyla buluşan Gökhan Alsan’ın kaleye çektiği şut az farkla yandan auta çıktı.

51’inci dakikada Yılport Samsunspor atağından Guido’nun ceza sahası dışından kaleye çektiği şutta kaleci son anda topun sahibi oldu.

77’nci dakikada Nadir’in kullandığı serbest vuruşta top defansa çarparak oyun alanına geri döndü.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.