SAMSUNSPOR GALİBİYETE HAZIR

SAMSUNSPOR GALİBİYETE HAZIR
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in 25. haftasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlıların kendi evinde oynayacağı maç saat 19.00'da başlayacak.

TFF 1.Ligde geçtiğimiz hafta deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor, ligde iddialı konumunu sürdürmek isteyen Adana Demirspor ile 19 Mayıs Stadyumunda saat 19:00'da kozlarını paylaşacak. Yılport Samsunspor - Adana Demirspor mücadelesi TRT SPOR ekranlarından yayınlanacak.

20210224160304-sam-2670-001.jpg

44. RANDEVU
Daha önce 43 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Adana Demirspor 16 kez galip gelirken, Yılport Samsunspor 13 kez kazandı. İki takım arasındaki 14 maçta ise eşitlik bozulmadı. Ligin ilk devresinde Adana'da oynanan mücadele de 1-1 sona ermişti. Yılport Samsunspor'un golünü Guido Koçer kaydetmişti.

hoca-001.jpg

"3 PUANLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ"
Adana Demirspor maçını değerlendiren Ertuğrul Sağlam, “Şampiyonluk rakiplerimizden Adana Demirspor ile sahamızda karşılaşacağız. Her ne kadar taraftarsız da olsa kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanıp, bu maçı da istediğimiz gibi oynayarak, güzel bir 3 puanla tamamlamak istiyoruz. Sonraki karşılaşmalar da birbirinden zorlu ve bizim açımızdan geleceğimizi şekillendirecek ölçüde geçecek. Kalan zorlu maçlara Adana Demirspor maçında alacağımız 3 puanın moral ve motivasyonu ile hazırlanmak istiyoruz. Güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.