SAMSUNSPOR GALİBİYET SERİSİ PEŞİNDE

SAMSUNSPOR GALİBİYET SERİSİ PEŞİNDE
Yılport Samsunspor, TFF 1.Lig'in beşinci haftasında bu akşam deplasmanda Bursaspor'a konuk olacak. Kırmızı-beyazlılar bu maçı kazanarak ligde galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

Pazar akşamı 19 Mayıs Stadyumunda Keçiörengücü'nü 2-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, bu akşam saat 20:00'de deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Yılport Samsunspor bu maçı kazanarak ligde galibiyet serisi başlatmayı hedeflerken Bursaspor ise kötü gidişe son vermek istiyor. Büyük heyecana sahne olacak TFF 1.Lig beşinci hafta mücadelesi TRT Spor'da yayınlanacak. 

manset-1-072.jpg

SAMSUNSPOR MORALLİ
Yılport Samsunspor, geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig'de karşılaştığı Bursaspor'a ligin ilk yarısındaki mücadelede deplasmanda 3-0 mağlup olmuştu. Ligin ikinci yarısında oynanan maçta ise yeşil-beyazlıları 19 Mayıs Stadyumunda 4-1 mağlup etmişti. İki takımın tarihinde birbiriyle oynadığı 27 maçı Bursaspor, 23 maçı Yılport Samsunspor kazanırken 19 maçta ise eşitlik bozulmadı. Yılport Samsunspor, ligin dördüncü haftasında Keçiörengücü'nü 2-0'lık geçerek moral buldu. Bursaspor ise ligde oynadığı son üç maçtan mağlubiyetle ayrılarak kötü bir grafik çizdi.

manset-2-088.jpg

DÜDÜK FİLİZ'DE
Bu saat 20.00’de Timsah Park’da oynanacak Bursaspor - Yılport Samsunspor maçını hakem Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Mehmet Kapluhan ve Oğuz Kağan Çalışır yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Efe Tanrıverdi görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.