SAMSUNSPOR FIRSAT TEPTİ | 2-1

SAMSUNSPOR FIRSAT TEPTİ | 2-1
Yılport Samsunspor, 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup serüveninin on altıncı maçında ilk mağlubiyetini aldı. Yeni Çorumspor'a 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, lider Manisa Futbol Kulübü'nün de yenildiği haftada fırsat tepmiş oldu.

ss1-2868.JPG

FIRSAT KAÇTI
Kırmızı-beyazlılar, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta on altıncı maçına çıktı ve deplasmanda Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadyumu'nda Yeni Çorumspor'a 2-1 mağlup oldu.

ss1-2933.JPG

Baştan sona istediğini futbolu ortaya koyamayan Yılport Samsunspor, ligde ilk mağlubiyetini aldı.Lider Manisa Futbol Kulübü'nün de kaybettiği haftada mağlup olan kırmızı-beyazlılar büyükbir fırsatı kaçırmış oldu.

ss1-3013.JPG

FARK AYNI KALDI
Maça boyu sönük bir oyun ortaya koyan Yılport Samsunspor, rakip Yeni Çorumspor'a oyunun kontrolünü bıraktı. Özellikle ilk devrede oldukça etkili ve istekli bir futbol oynayan Yeni Çorumspor, ilk devrenin son dakikasında kazandığı penaltı vuruşunu Murathan Buruş'un ayağından gole çevirerek devreyi 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da iyi başlayan Çorum ekibi 62. dakikada Fatih Şerifoğlu ile durumu 2-0 yaptı.

ss1-2988.JPG

Gollerden sonra silkinen Yılport Samsunspor, rakip kalede gol aramaya başladı. Kırmızı-beyazlıların golcüsü Bahattin Köse 69.dakikada sahneye çıkarak durumu 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Yılport Samsunspor, TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ilk yenilgisini aldı ve 37 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

ss1-3110.JPG

Yılport Samsunspor taraftarları soğuk havaya rağmen takımlarını yine yalnız bırakmadı. 90 dakika sahadaki futbolculara destek veren taraftarlar, maç sonunda büyük üzüntü yaşadı.

taraftar-2.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum