SAMSUNSPOR EZDİ GEÇTİ! 3 - 1

SAMSUNSPOR EZDİ GEÇTİ! 3 - 1
Yılport Samsunspor, devre arası hazırlıklarının ikinci etabına Antalya'da devam ederken, dün Ümraniyespor ile karşı karşıya geldi.

Daha önce Samsun'da 2 hazırlık maçı oynayıp Fatsa Belediyespor'la 1-1 berabere kalan ve Tokat Erbaaspor'u da 3-2 mağlup eden Yılport Samsunspor, Susesi Luxury Resort Otel’in sahası olan Susesi Futbol Tesisleri'nde oynanan maçta TFF 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor'u 3-1 mağlup etti. Yılport Samsunspor'un gollerini İrfan Başaran (45), Bahattin Köse (63) ve Muhammet Beşir (86) kaydederken, Ümraniyespor'un tek golü Leandrinho'dan (80) geldi. Hazırlıklara Antalya'da devam edecek Kırmızı-Şimşekler, 10 Ocak'ta Gençlerbirliği ve 12 Ocak'ta da Menemen Belediyespor'la karşılaşacak.

macccc-(2)-001.jpg

macccc-(1).jpg

Yılport Samsunspor sahaya Ahmet Altın, Erhan Kartal, Şahin, Nuri, Canberk, Yılmaz Özeren, Okan, Ramazan, İrfan, Samet, Erhan 11’i ile çıkarken, ikinci yarıya da Furkan Köse, Erkam, İshak, Berat, Oğuz, Savaş Yılmaz, Kubilay, Onur, Muhammet ve Bahattin oyuna dahil oldu. Karşılaşmayı Emre Kargın, Emir Eray Eyisoy, Murat Curbay yönetti. Dördüncü hakem olarak ise Akif Morca görev aldı. Karşılaşmayı Başkan İsmail Uyanık, Basın Sözcüsü Suat Çakır, Teknik Menajer Yücel Uyar ve Genel Menajer Mustafa Aztopal izledi. Soner Süren

macccc-(3).jpg

macccc-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.