SAMSUNSPOR EVİNDE LİDERİ AĞIRLIYOR

SAMSUNSPOR EVİNDE LİDERİ AĞIRLIYOR
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in sekizinci haftasında lider Ümraniyespor'u ağırlayacak. Kırmızı-beyazlılar, bu maçtan 3 puan alarak yenilgisiz lideri mağlup ederek zirveyle puan kaybını kapatmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizlispor'u 3-2 mağlup ederek ilk deplasman galibiyetini alan Yılport Samsunspor, bugün saat 16:00'da lig lideri Bereket Sigorta Ümraniyespor'u ağırlayacak. 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak kritik mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak. Yeni teknik direktörü Mehmet Altıparmak ve kadro değişikliği ile sezona başlayan Yılport Samsunspor, geride kalan altı haftada beklediği sonuçları alamasa da umudunu kaybetmedi. Lider Ümraniyespor'u yenerek puan farkını azaltmayı hedefleyen kırmızı-beyazlılarda tek düşünce galibiyet olacak.

RAKİP İDDİALI
Yılport Samsunspor'un kendi evinde ağırlayacağı lider Ümraniyespor 7 maçta aldığı 6 galibiyet 1 beraberlikle ligin zirvesinde bulunuyor. Rakip fileleri 14 kez havalandıran İstanbul ekibi, kalesinde henüz gol görmedi. Kocaelispor'u deplasmanda 3-0 yenerek sezona başlayan Bereket Sigorta Ümraniyespor, daha sonra İstanbulspor, Menemenspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarını da kayıpsız geçti. Altıncı haftada deplasmanda Adanaspor ile berabere kalan İstanbul ekibi, son maçında Manisa Futbol Kulübü'nü 1-0 yendi. 7 maçta 14 kez ağları sarsan kırmızı-beyazlı takım, kalesinde hiç gol görmedi. Bereket Sigorta Ümraniyespor böylece Süper Lig ve TFF 1. Lig'de gol yemeyen tek takım oldu.

DÜDÜK BİLGİÇ'TE
Pazar günü saat 16.00’da 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak Yılport Samsunspor - Bereket Sigorta Ümreniyespor maçını hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. Bilgiç'in yardımcılıklarını Seyfettin Ünal ve Ali Can Alp yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Sait Tuzcu görev alacak.

hoca-002.jpg

'MİLLİ ARAYA MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ'
Ümraniyespor karşısında sahaya kendi oyunlarını yansıtmaya çalışacaklarını ifade eden Mehmet Altıparmak, “Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Elbette ki rakibin iyi ya da kötü yanları var. Şu ana kadar hiç yenilmemiş ve gol yememiş bir takıma karşı oynayacağız. İyi yönlerini oyuncularımıza gösteriyoruz. Bunun üzerinde çalışıyoruz. İnşallah galip gelerek hem puan farkını azaltmak, hem de yakaladığımız ivmeyi yukarı doğru sürdürüp milli araya moralli girmek istiyoruz” diye konuştu. Taraftarı tribünde görmek istediklerini belirten Mehmet Altıparmak, “Taraftarlarımıza şunu söylemek istiyorum. Bu bütün Samsun’un maçı olacak. Artık bize inansınlar, güvensinler. Samsunspor’u seven herkesi Ümraniyespor maçında tribünde görmek istiyoruz. Bu maçta ve bundan sonraki tüm maçlarda onlara çok ihtiyacımız var.  Artık lig yavaş yavaş oturmaya başlıyor ve bu ligde de taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Onlar bizim için itici güç, inşallah onlarla buluşacağız. Onların tribündeki desteği, bizimde sahadaki mücadelemizle, iyi futbolumuzla hak ettiğimiz bir galibiyet alacağız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.