SAMSUNSPOR EN MODERN ALTYAPI TESİSİNE SAHİP OLACAK

SAMSUNSPOR EN MODERN ALTYAPI TESİSİNE SAHİP OLACAK
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Samsunspor'un Türkiye'deki en modern altyapı tesisine sahip olacağını söyledi.

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam önemli açıklamalarda bulundu. Sağlam, Melih Gümüşbıçak'ın sunduğu Samsunspor ile Evde Kal programında konuştu. Teknik Direktör Sağlam, "Samsunspor, Türk futboluna futbolcu üreten ve bundan hem kendisi faydalanan hem de ilerleyen süreçte Türk futboluna hemde Avrupa'ya futbolcu üreten bir merkez haline gelmesiyle alakalı olarak Başkanımız Yüksel Yıldırım ile görüşmeler yaptık. Bu görüşmeler neticesinde şunu ortaya koyduk. Bu bizim olmazsa olmazımız. Biz önümüzdeki süreçte Süper Lig'e çıktığımızda kadromuzda en az beş altı tane altyapıdan oyuncuyu takımda oynar hale getirmedikten sonra benim burada olmamın hiçbir anlamı yok.

saglam.jpg

Bu yüzden şu anda sağolsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir, bize bu konuda çok katkı sağladı. Her şeyin durduğu bir ortamda bile Samsun'da Temmuz ayında faaliyete geçecek olan iki tane suni çim, iki tane doğal çim ve modern bir tesis olmak üzere altyapı tesisimizin inşaatı halen devam ediyor. Temmuz ayında biz burada inşallah altyapı oyuncularımızla beraber antrenmanlarımıza başlamış olacağız. Ve tesisleriyle beraber Türkiye'de ki en yeni en modern altyapı tesisini hem Samsunspor'a hem de ülkemize kazandırmış olacağız. Bu konuda ki kararlılığı ve azminden dolayı Başkanımız Yüksel Yıldırım'a sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.