GELENE GİDENE ÜÇ GOLLÜ TARİFE

GELENE GİDENE ÜÇ GOLLÜ TARİFE
Yılport Samsunspor, ikinci hazırlık maçında kozlarını paylaştığı Bayrampaşa'ya da Kocaelispor tarifesini uyguladı. Maçı 3-0 kazanan kırmızı-beyazlı ekibin gollerini Muhammet Beşir, Enes İslam İlkin ve Atabey Çiçek kaydetti.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu'da çalışmalarını sürdüren Yılport Samsunspor, TFF 3.Lig ekiplerinden geçen seneki rakibi Bayrampaşa ile karşı karşıya geldi. Oldukça rahat bir oyun ortaya koyan ve sahanın tek hakimi olan kırmızı-beyazlılar, ilk hazırlık maçında Kocaelispor'a uyguladığı tarifeyi Bayrampaşa'ya da uygulayarak maçı 3-0 kazandı.

eaulbgfxuaalg7m.jpg

ÜSTÜNLÜĞÜ BIRAKMADI
Mücadele boyunca rakibine neredeyse top göstermeyen Yılport Samsunspor, başlama düdüğünden maç bitimine kadar üstünlüğü elden bırakmadı. İkili mücadelelerde de ayakta kalan taraf olan kırmızı-beyazlı oyuncular hazırlık kampının oldukça verimli geçtiğini kanıtlamış oldu.

eauyw6dx4aezo9s.jpg

HEYECANI DİKKAT ÇEKTİ
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü İrfan Buz, sahanın kenarından verdiği direktiflerle ve heyecanlı görüntüyle taraftarların dikkatini çekti. Takımı üzerinde mutlak hakimiyete sahip olan Buz, zaman zaman hararetli bir şekilde futbolcularını uyardı. 

eauywbvx4aal8is.jpg

FORMAYLA TANIŞTILAR
İlk hazırlık maçında Kocaelispor karşısında sahada olmayan Atabey Çiçek ve Ahmethan Köse de ilk kez Samsunspor formasıyla maça çıktı. Etkili bir oyun ortaya koyan yeni transferler ortaya koydukları performanslarla teknik heyeti sevindirdi. Maçı 3-0 kazanan Yılport Samsunspor'un gollerini Muhammet Beşir, Enes İslam İlkin ve Atabey Çiçek kaydetti.

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Dünden Bugüne SAMSUNSPOR

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.