TÜRK FUTBOLUNDA DEVRİM YAPMAYA GELDİM

TÜRK FUTBOLUNDA DEVRİM YAPMAYA GELDİM
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Türk futbolunda devrim yapmaya geldiğini söyledi.

Başkan Yüksel Yıldırım, Samsun’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar, Teknik Menajer Yücel Uyar, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Kulüp Müdürü Soner Soykan’ın da katıldığı toplantıda şampiyonluk ve gelecek sezon yapılanması hakkında bilgiler veren BaşkanYüksel Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu.

“DEVRİM YAPMAYA GELDİM”
Süper Lig yolundaki ilk engeli geçtiklerini ifade eden Başkan Yüksel Yıldırım, “Samsun’da sonuna kadar gideceğim. Samsun’a sözler verdim. Cumhurbaşkanımıza sözler verdim. Bir sürü iş adamının önünde, ‘Türk futbolunda devrim yapmaya geldim, örnek adam olmaya geldim’ dedim. Böyle çok büyük konuşmama gerek yoktu ama söyledim. Bu sözleri de yerine getireceğim. Samsunspor’u 2. Lig bataklığından kurtardık. Adım adım ait olduğumuz yer olan Süper Lig’e gidiyoruz. Sivaslılar beni eleştiriyor. ‘Sen kendi memleketine sahip çıkmıyorsun, Samsun’a sahip çıkıyorsun’ diyorlar. Beni ne Sivas ne de Samsun seviyor. Ben Samsun’da büyüdüm. Sevmesinler ama biz hizmet edeceğiz” dedi.

“BİRÇOK OYUNCU ŞU ANDA SAMSUNSPOR’A GELMEK İÇİN HABER GÖNDERİYOR”
Önceden Samsunspor’a gelmeyen oyuncuların şimdi Samsunspor’a gelmek için haber gönderdiğini belirten Yüksel Yıldırım, “TFF 1. Lig’de misafiriz. 10 senedir Süper Lig’e çıkamadık. 8 sene 1. Lig’de, 2 sene de 2. Lig’de mücadele ettik. Süper Lig’e gitmek için sıçrama yapmak gerekiyordu. Sıçrama yapmadan önce eğilmek gerekir. Biz onu 2. Lig’de yaptık. Şimdi 1. Lig’de de bu sıçramayı yapacağız. İyi bir kadro kurup ligden çıkmak istiyoruz. Bu sene kuracağımız kadro Süper Lig’in iskeleti olacak. 2. Lig’de de 1. Lig’in iskeletini kurmuştuk. Kadromuzdaki 24 futbolcunun en az 14-15’i bu sene takımda kalacak. Bunun üzerine 5 yabancı ve yerli oyuncular transfer edeceğiz. Türkiye, Avrupa ve Latin Amerika karışık. Birçok oyuncu şu anda Samsunspor’a gelmek için haber gönderiyor. Artık biz seçici olmaya başladık. Transfer yapmak için transfer yapmıyoruz. Amacı ve hedefi olan bir takıma en iyi oyuncuları almaya çalışıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.