SAMSUNSPOR BANDIRMA'DAN 1 PUANLA DÖNDÜ

SAMSUNSPOR BANDIRMA'DAN 1 PUANLA DÖNDÜ
Yılport Samsunspor, sezonun üçüncü haftasında deplasmanda karşılaştığı Royal Hastanesi Bandırmaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kırmızı-beyazlılar TFF 1.Lig'de sezonun üçüncü mücadelesinde Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Bandırma 17 Eylül Stadyumu oynanan mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

3409ofkog-3.jpg

İlk devrede sahada rakibine üstünlük sağlayamayan Yılport Samsunspor, defansta da kontollü olamayınca derinlemesine atılan bir ara pasında gelişen atakta kalesinde golü gördü. Hakan Bilgiç'in attığı pasta savunmanın arasından sıyrılan Mickael Pote, 33. dakikada Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 1-0 öne geçirdi. Devre arasına Bandırmaspor üstünlüğü ile girildi.

34950-3.jpg

AHMETHAN VE OĞUZ'LA EŞİTLİK GELDİ
İkinci devreye Muhsin Yıldırım - Oğuz Gürbulak değişikliği ile başlayan Yılport Samsunspor, ilk devreye göre hücumda daha etkili oldu. Organize gelişen atak sonrası ceza sahasında topu önünde bulan Ahmethan Köse, 61. dakika çektiği sert şutla Yılport Samsunspor adına golü kaydederek durumu 1-1'e getirdi.

3409ofkog-6.jpg

Golden sonra öz güven kazanan ve rakibinin üzerine giden Yılport Samsunspor, 70. dakikada Oğuz Gürbulak'ın barajdan seken frikik golü ile skor tabelasında 1-2 öne geçti.

34950-3-001.jpg

JENERİKLİK GOLE ENGEL OLAMADI
İki takımın da karşılıklı ataklarıyla devam eden mücadele Royal Hastanesi Bandırmaspor'da golden yalnızca 4 dakika sonra sahneye çıkan Yonathan Del Valle, ceza sahası dışında attığı jeneriklik golle durumu 2-2 yaptı. Mücadelenin sonlarına doğru Ahmethan Köse yerini Enes İslam İlkin'e, Gökhan Alsan ise Rahman Buğra Çağıran'a bıraktı.

34950-5.jpg

Maçın bitiş düdüğüne yaklaşılırlen ceza sahasında eline geçen fırsatı değerlendiremeyen Tomane'nin kafa vuruşu direğin üzerinden auta çıktı. Ev sahibi Bandırmaspor'da ise ilk golün sahibi Mickael Pote, yaptığı vuruşla önce Nurullah'ı sonra da kale direğini geçemedi.

34950-7.jpg

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Bitiş düdüğüyle birlikte Samsunspor puanını 5'e, Royal Hastanesi Bandırmaspor ise 4'e yükseltti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.