SAMSUNSPOR ARAYI İYİ DEĞERLENDİRİYOR

SAMSUNSPOR ARAYI İYİ DEĞERLENDİRİYOR
Yılport Samsunspor'da son maçta ortaya konan baskılı futbol, puan kaybına rağmen taraftarlardan alkış alırken teknik heyet ve futbolcular Giresunspor maçında ortaya konan oyunun daha iyi olması için çalışıyor.

TFF 1.Lig'de ligin dokuzuncu haftasında sahasında Altınordu ile 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor'da sahadaki futbol önceki haftalara nazaran daha iştahlı ve baskılı olunca kırmızı-beyazlı taraftarlardan takdir toplamıştı. Lige verilen arayı çok iyi değerlendirmek isteyen Yılport Samsunspor, 21 Kasım'da oynanacak olan Giresunspor maçına kadar çalışmalarını üst düzey yapacak.

manset-3-028.jpg

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Altınordu maçındaki anlayışı, isteği, coşkuyu biz bundan sonraki haftalara taşıyacağız. Özellikle bu ara bizim hem sakatlarımızın takıma katılması hem de covidten çıkan oyuncularımızın fiziksel anlamda istediğimiz seviyeye gelmesi anlamında bize çok katkı sağlayacak. Ondan sonrasında da inşallah daha iyi futbol, daha iyi mücadele eden bir takım, daha göze hoş gelen ve taraftarını mutlu eden bir takım olacağız. Bu kaybettiğimiz puanları da inşallah telafi edip istediğimiz yerlere çıkacağız" dedi.

hazirlk-6.jpg

Çalışmalarını Nuri Asan Tesislerinde sürdüren Yılport Samsunspor, Giresunspor engelini 3 puanla geçerek ligdeki iddialı konumunu sürdürmek istiyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.