SAMSUNSPOR ANKARA'DA 2 PUAN BIRAKTI

SAMSUNSPOR ANKARA'DA 2 PUAN BIRAKTI
Yılport Samsunspor, TFF 1.Lig 24. hafta mücadelesinde Ankara Keçiörengücü ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı-beyazlıların golü Nadir Çiftçi'den geldi.

Kırmızı-beyazlılar TFF 1.Lig 24. hafta mücadelesinde deplasmanda Ankara Keçiörengücü ile karşı karşıya geldi. Keçiörengücü Aktepe Stadyumu oynanan mücadele 1-1 beraberlik ile sona erdi.

20210228141049-sam-4834.jpg

Oldukça tempolu bir şekilde başlayan maçta heyecan bir an olsun dinmedi. Karşılıklı hücumlarla devam eden mücadelede iki takım da fırsatlar bulmasına rağmen skor eşitliği bozulmadı. İlk devre 0-0 beraberlikle sona erdi. 

20210228140639-sam-4800.jpg

OYUNA GİRDİ GOLÜNÜ ATTI
Yılport Samsunspor, ikinci devreye Gökhan Karadeniz - İlyas Kubilay Yavuz değişikliği ile başladı. İki takım da rakip kalede gol ararken ev sahibi Ankara Keçiörengücü, aradığı golü 61. dakikada buldu. Ceza sahasına kesilen ortada Kerem Can Akyüz'ün yaptığı büyük hatayı değerlendiren Barış Alper Yılmaz, takımını 1-0 öne geçirdi.

evuhaufwgambunp.jpg

Yılport Samsunspor'da golden sonra Guido Koçer yerini Nadir Çiftçi'ye bıraktı. İlerleyen dakikalarda rakip kaleye yüklenen kırmızı-beyazlılarda Hamroun ve Burak Çalık hamleleri de geldi. 89. dakikada Nadir Çiftçi önüne gelen fırsatı iyi değerlendirerek skoru 1-1'e getirdi.

evuhaunwyamhfg.jpg

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla beraber Yılport Samsunspor puanını 50'ye, Ankara Keçiörengücü ise 39'a çıkardı.

20210228141057-sam-4841.jpg

MAÇTAN DAKİKALAR

37’nci dakikada ani gelişen atakta Gökhan Karadeniz’in defansın arkasına gönderdiği topla buluşan Mathias’ın şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

61’inci dakikada Soner’in yaptığı ortada boşa düşen topa gelişine vuran Barış’ın şutunda top ağlarla buluştu. 1 – 0 

63’üncü dakikada Yasin’in kullandığı köşe vuruşunda topa iyi yükselen Guido’nun kafa vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

66’ncı dakikada Yasin’in ceza sahasına yaptığı ortada topu önünde bulan Nadir’in gelişine vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.

89’uncu dakikada ani gelişen atakta ceza sahası içerisinde topu önünde bulan Nadir’in vuruşunda top ağlarla buluştu. 1 – 1

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.