SAMSUNSPOR ALPAY ÖZALAN DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

SAMSUNSPOR ALPAY ÖZALAN DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI
Kırmızı beyazlılar'da Osman Özköylü ile yolların ayrılmasının ardından Teknik direktörlük koltuğuna Alpay Özalan getirildi. Genç Teknik adam dün Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen imza töreninde Samsunspor ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

GENÇ TEKNİK ADAMLA 3 YILLIK ANLAŞMA

Samsunspor'un yeni Teknik direktörü Alpay Özalan oldu. Kırmızı beyazlı Yönetimin geçtiğimiz haftadan itibaen görüştüğü ve her konuda anlaşma sağladığı başarılı Teknik adam Alpay Özalan Samsunspor'un yeni Teknik direktörü oldu. Dün Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen izma töreninde genç Teknik adam Özalan Kırmızı beyazlı ekip ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Dün gerçekleşen imza törenine Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, Teknik direktör Alpay Özalan'ın yardımcıları ve çok sayıda Basın Mensubu yer aldı.

 

HOCAMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh yaptığı açıklamada,"Samsunspor Yönetimi olarak hoca konusunda yaklaşık 4-5 gün önce tercihimizi yaptık ve Alpay Özalan ile anlaşma sağladık. Bundan sorna kamp ve transferleri düşüneceğiz. Yeni Teknik direktörümüz camiamıza hayırlı uğurlu olsun. Bundan sornaki süreçte hocamıza başarılar diliyorum. İnşallah hep berabere el ele vererek Samsunspor'u en üst seviyelere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

 

SAMSUNSPOR'DA OLMAKTAN GURURLUYUM

Samsunspor'un çiçeği burnunda Teknik direktörü Alpay Özalan dün gerçekleşen imza töreni sornası yaptığı açıklamada,"Öncelikle Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulumza teşekkür ediyorum. Ben Samsunsunspor'un ne kadar büyük bir camia olduğunu bilen bir insanım. Futbolla yatıp kalkan bir Şehrin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Ben hırslı kişiliğim ile koymuş olduğum her türlü hedefe layıki ile ıulaşmış bir insanım. Buraya gelerek camianın ve taraftarların beklentilerini çok iyi biliyorum. Onların bu beklentilereine karşılık vermek bizim boynumuzun borcu. Çok büyük bir camiaya geldim. Bunun farkındayım ve gururuluyum. Her zaman Kulübümüzün menfaatini ön planlda tutacağımıza şimdiden söz veriyorum" diye konuştu.

 

ERZURUM KAMPINA TAM KADRO GİTMEK İSTİYORUZ

Biz uzun vaadeli proje için buraya geldik. Samsunspor'da uzun vaadeli güzel işlere imza atmak istiyoruz. Bu ligi çok iyi bilen bir kişiyim. Samsunspor ile 3 yıllık bir anlaşma imzaladım. Ancak burada 3 yıldan daha fazla kalmak ve Samsunspor ile başarılı olmak istiyorum. Bu takıma bu armaya layık oyuncuları bulup kadromuza katacağız. Erzurum kampı öncesi kadromuzda yer alan futbolcularımız ile ilgili kararımızı vereceğiz. Kamp önceside yeni transferlerimizi noktalamk ve Eruzurm'a tam kadro gitmek istiyoruz" dedi. 

 

 

HOCAMIZA İNANCIMIZ TAM

Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren,"Yeni hocamıza teşekkür ediyorum ve tebrik ediyorum. Her ne kadar basında bazı isimler yazılığ çizilesede Alpay hoca bizim öncelikli adayımızdı. Hakikaten Alpay hocanın çok başarılı olacağına inanıyorum. Bizlerde hocamızın her zaman yanında olacağız. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum. Kendisine gerçekten inanıyorum. İnşallah yeni sezonda her şey çok güzel olacak ve el birliği ile Samsunspor'u en iyi yerlere getireceğiz" dedi.

 

SAMSUNSPOR İÇİN HER ŞEYİN HAYIRLISI OLSUN

Kırmızı beyazlı takımın Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş,"Yeni Teknik direktörümüz Alpay hocamızın başarılı olacağına canı gönülden yürekten inanıyoruz. Hocamız ve Kulübümüz için her şeyin hayırlısı olsun. Hep beraber Samsunspor'u bu sene inşallah istediğimiz yere getirmek için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.