SAMSUNSPOR 3 PUANA HAZIR

SAMSUNSPOR 3 PUANA HAZIR
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 22.haftasında saat 13:00'te Afjet Afyonspor'u konuk edecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu maçta 2-1 yenerek liderliğini sürdüren Yılport Samsunspor, bugün saat 13:00'te 19 Mayıs Stadyumunda Afjet Afyonspor ile karşılaşacak. Puan kaybına tahammülü olmayan kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak liderliğe devam etmeyi hedefliyor.

04e9rjeriof-12-002.jpeg

TRİBÜNLERDE GÖRSEL ŞÖLEN
Geçen hafta deplasmanda Tarsus İdman Yurdu'nu geriye düştüğü maçta 2-1'lik skorla geçen kırmızı-beyazlılar, bugün 19 Mayıs Stadyumunda şampiyonluk yürüyüşüne devam etmek istiyor.  19 Mayıs Stadyumunda ilk koreografiyi gerçekleştirmek için hafta başından bu yana hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlılar, bugünü adeta iple çekti. Bugün 19 Mayıs Stadyumunda saat 13:00 olduğunda nefesleri kesecek olan görsel şölen için çalışmalar tamamlandı. Daha önce eski stadyumda yapılan koreografilerle Türkiye'nin gündemine oturan kırmızı-beyazlılar yeni stadyumdaki ilk koreografi ile 19 Mayıs Stadyumunda adeta görsel şölen yaşatacak.

04e9rjeriof-5.jpeg

DÜDÜĞÜ TAŞKINSOY ÇALACAK
Bugün saat 13.00’ta 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak Yılport Samsunspor – Afjet Afyonspor mücadelesini İstanbul bölgesinden klasman hakem Abdullah Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcılıklarını Ali Uğurtan Demirtaş ve Ozan Bekar yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Can Cengiz görev alacak. Maçın hakemi Taşkınsoy, son olarak 3 Şubat'ta Yukatel Denizlispor ile Göztepe arasında oynanan Süper Lig mücadelesinde video yardımcı hakem asistanı olarak görev almıştı.

23g92d-8-001.JPG

"3 PUANI ALACAĞIMIZA İNANIYORUM"
Afjet Afyonspor’un ligin iyi takımlarından bir tanesi olduğunu belirten Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Kaliteli oyuncuları var. Zaten maçların bu şekilde üst düzey mücadeleye tanık olmasında çeşitli sebepler var. Bunlar Play-Off’lara katılmak isteyen 5’li bir grup, altında 5 tane daha takımın Play-Off hedefi olduğu için her takım oynadığı karşılaşmayı bir hedef içerisinde oynuyor. Bu da bizim için bir avantaj. Her takımın her takımı yenebileceği ya da her takımın her yerde puan kaybedebileceği mücadeleler izliyoruz. Son dönemde bunun avantajlarından faydalandık ve öne geçtik. Dolayısıyla bu durum bizi rahatsız etmeyecek, daha fazla motive edecek. İnşallah Afjet Afyonspor karşılaşmasında taraftarımızın da müthiş desteği ile iyi mücadele, güzel futbol ve iyi bir sonuçla yolumuza devam etmek için bize gerekli olan 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Tarsus İdman Yurdu maçına farklı bir kadroyla çıktık. Afjet Afyonspor maçına da daha farklı bir kadroyla çıkabiliriz. Değişiklikler olabilir. Aramıza sonradan katılan arkadaşlarımızın fiziksel olarak eksiklikleri var. Onları da takımın düzeyine çıkarmaya çalışıyoruz. Maç oynama durumlarını biraz daha oynayan oyuncuların seviyesine çıkarmaya çalışıyoruz. Bunları yaparken de bazı riskler ve dezavantajlar da ortaya çıkıyor. Sonuçta bu durumun avantajlarını daha fazla yaşayıp, bunun sıkıntılarından ve dezavantajlarından daha az etkilenmemiz gerekiyor. Bu oyuncularımızın hepsi bizim için değerli. Bunları en iyi ve en verimli şekilde kullanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.