SAMSUNSPOR 3 PUAN PEŞİNDE

SAMSUNSPOR 3 PUAN PEŞİNDE
Yılport Samsunspor TFF 2.Lig'in üçüncü haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda saat 14.00'te başlayacak mücadelede kırmızı-beyazlılar galibiyete uzanmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak TFF 1.Lig'e yükselen Yılport Samsunspor, sezon boyunca her maça konsantre olabilmek için hem mental hem de fiziksel açıdan hazırlıklarını tamamladı.

hazirlik-1-001.jpg

Zorlu yolun ilk virajında deplasmanda Altay ile 0-0 berabere kalıp ikinci maçta 19 Mayıs Stadyumunda Ümraniyespor'u 3-0 yenerek sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdıran Samsunspor, bugün Bandırma deplasmanında galibiyet hedefiyle sahaya çıkıyor. Sağlam'ın öğrencileri Samsun'a galibiyetle dönerek puanını 7'ye yükseltmek için mücadele edecek.

hazirlik-3.jpg

DÜDÜĞÜ DOMAN ÇALACAK
Bugün saat 14.00’te Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda oynanacak Royal Hastanesi Bandırmaspor -  Yılport Samsunspor mücadelesini Eskişehir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Turgut Doman yönetecek. Doman'ın yardımcılıklarını Cem Özbay ve Suat Güz yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Semih Kurt görev alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.