SAMSUNSPOR 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

SAMSUNSPOR 3 PUAN İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR
Yılport Samsunspor TFF 1.Lig'in 14. haftasında bu akşam Adanaspor'u konuk edecek. Kırmızı-beyazlılar bu maçtan 3 puan alarak galibiyet serisi başlatmak için mücadele edecek.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Eyüpspor ile 2-2 berabere kalan Yılport Samsunspor, bu akşam Adanaspor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlıların 10 Mayıs Stadyumunda saat 19:00'da oynayacağı kritik mücadele TRT SPOR'dan canlı yayınlanacak. Bu haftaya 18 puanla giren Adanaspor, 13 maç sonunda 9. sırada yer alırken rakibinden bir maçı ve iki puanı eksik Yılport Samsunspor ise hemen ardında 10. basamakta bulunuyor.

manset-1-096.jpg

GALİBİYET HEDEFİ
Yılport Samsunspor, Adanaspor ile 49. kez karşı karşıya gelecek. Adanaspor ile daha önce oynanan 48 maçta Samsunspor 15 kez kazanırken Adanaspor ise 18 galibiyet aldı. İki takım arasındaki 15 maç ise eşitlikle sonuçlandı. Haftanın kritik mücadelesinde Samsunspor, rakibini kendi evinde mağlup ederek hem sıralamada rakibinin üzerine çıkmayı hem de galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor.

DÜDÜK SAĞLAM'DA
Bu akşam saat 19.00’da 10 Mayıs Stadyumunda oynanacak Yılport Samsunspor - Adanaspor maçını hakem Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam'ın yardımcılıklarını Hüsnü Emre Çelimli ve Abdullah Uğur Sarı yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Muhammet Ali Metoğlu görev alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.