SAMSUNSPOR 3 PUAN İÇİN SAHADA

SAMSUNSPOR 3 PUAN İÇİN SAHADA
Yılport Samsunspor bugün 2019-2020 sezonu TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta ligin 26..haftasında saat 14:30'da İnegölspor'u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda GMG Kırklarelispor'u 1-0 yenerek aradaki 7 puanlık farkı koruyan Yılport Samsunspor, bugün saat 14:30'da İnegölspor'u konuk edecek.. Kırmızı-beyazlılar, kritik mücadeleden 3 puanı alarak şampiyonluk yürüyüşüne son sürat devam etmek istiyor. Geçen hafta deplasmanda iyi oynamasa da 3 puanı almayı bilen Yılport Samsunspor, 1-0 yenerek 7 puanlık farkı korudu. Bugün 19 Mayıs Stadyumunda kendi taraftarları önünde İnegölspor'u ağırlayacak olan kırmızı-beyazlılar maç öncesi 64 puanla lider konumunda bulunuyor. Rakip İnegölspor  ise 43 puanla 5. sırada yer alıyor.

manset-1-015.JPG

BEŞİNCİ RANDEVU
Yılport Samsunspor bugün İnegölspor ile beşinci kez karşı karşıya gelecek. Bursa ekibiyle daha önce oynanan dört maçı da Samsunspor kazandı. Daha önce dört kez karşı karşıya gelen iki takımdan Yılport Samsunspor sahadan hep galibiyetle ayrıldı. Ligin ilk devresinde 9.haftada oynanan mücadelede kırmızı-beyazlılar deplasmanda Bahattin Köse'nin kaydettiği golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

manset-2-009.jpeg

DÜDÜĞÜ ÖNSAL ÇALACAK
Bugün saat saat 14.30’da 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak Yılport Samsunspor - İnegölspor mücadelesini Sakarya bölgesinden klasman hakem Serkan Önsal yönetecek. Önsal'ın yardımcılıklarını Suat Güz ve Mehmet Akıncık yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak ise Levent Gümüşdere görev alacak. Maçın hakemi Önsal, son olarak 23 Şubat'ta İstanbulspor ile Boluspor arasında oynanan TFF 1.Lig mücadelesinde dördüncü hakem olarak görev almıştı.

saglam-1-001.JPG

ZOR BİR RAKİP İYİ BİR TAKIM
Bugün oynanacak olan İnegölspor maçını değerlendiren Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "GMG Kırklarelispor maçı bizim dönüm ve çekindiğimiz bir maçtı. Şimdi oynayacağımız İnegölspor karşılaşması var. Zor bir rakip, iyi bir takım. İnşallah biz bu yolculukta bir kaza yaşamak istemiyoruz. Herhangi bir sürprize sebebiyet vermek istemiyoruz. İnşallah İnegölspor maçında taraftarımız da en kalabalık ve taraftar desteğinin en üst seviyede olacağı bir karşılaşma olacağını umuyorum. Hava da güzel olur, saat de güzel, takımda güzel, her şey güzel. Bu ortamda inşallah güzel bir maç oynayıp şampiyonluk yolunda hedefimize bir adım daha yaklaşmanın, geleceğe biraz daha umutla bakmanın planlarını yapıyoruz. Bu maçta Gökhan Alsan’ın cezası var. Muhsin ve Ramazan’ın sakatlıkları devam ediyor. Bunun dışında da herhangi bir eksiğimiz yok. Dolayısıyla da maça da istediğimiz kadroyu sürme şansı bulacağız” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.